Onu mor ve ötesi elensin tarzı yorumlar yapıp 1 puanları vermeden önce düşünecektin.Uğraşma benimle..
Onu mor ve ötesi elensin tarzı yorumlar yapıp 1 puanları vermeden önce düşünecektin.Uğraşma benimle..
Hocam şansını zorlama istersen..Umarım öyledir
Vız gelir sözlerin.@phoebebuffay ile beraber kovuyorum sizi burdan..
Sabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin. @Maskeli Fedai @serhatt@Maskeli Fedai yalnız doğru bir tespit olabilir burada senden beklemezdim...
Üçünüz de umrumda değilsiniz..Ay bugün herkesi yanlış anlıyorum. @Maskeli Fedai beni @xdragxx ve @Tolstoyevski den kıskanıyor doğru.
Başka konular üzerinde de oluyor yaniSabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin. @Maskeli Fedai @serhatt
Onu da yapıyoruz ama @Maskeli Fedai adının benimle anılmasını herkes görsün istiyor.Sabah akşam burada herkesin önünde didişip duruyorlar zaten. Utanmaları da yok, bari gidin özelden flörtleşin. @Maskeli Fedai @serhatt
Hangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.Başka konular üzerinde de oluyor yani
Daha dikkatli bakarımHangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.
Yalana bak.Üçünüz de umrumda değilsiniz..
Hangi konuya girsem karşıma çıkıyorlar, görmüyor olamazsın.
Daha dikkatli bakarım
Daha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı be Siz ne anlatıyorsunuzYalana bak.
Abi tüm forum erkekleri peşimde, görüyorsunuz işte. @phoebebuffayDaha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı be Siz ne anlatıyorsunuz
Ben fotomu her zaman paylaşıyorum ki forumda 2013'te de mi serhatt vardıDaha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı be Siz ne anlatıyorsunuz
Bilmiyordum bu olayı. 😱 @xdragxxDaha birkaç gün önce xdrag, serhat için konuda resmini paylaştı be Siz ne anlatıyorsunuz
Ben fotomu her zaman paylaşıyorum ki forumda 2013'te de mi serhatt vardı
Serhat değil x dese yine paylaşırdım skgjkskl
Yarışanlar foto atsın dedi ben de attımBilmiyordum bu olayı. 😱 @xdragxx
Paylaşma şöyle şeyler, @Maskeli Fedai kıskanıyor sonra.