Ankara'da olsam senin yerinde tanışırdım benKorktum hatta ama çok tatlı biri şaka bir yana yüzü mimikleri falan.
Ankara'da olsam senin yerinde tanışırdım benKorktum hatta ama çok tatlı biri şaka bir yana yüzü mimikleri falan.
Keşke gidip trolleseydim nasıl olsa o zaman fotoğrafımı görmemişti.
Oha, bence bu planı işleve koymalıyız. Bu şekilde ben de üstümdeki baskıdan kutulmuş olurumNiye geri dönüyormuşum ki senle evlenip oturma izni alacam sonra boşanırız.Plana bak kendime hayret etttim şuan.
Ben diyim 2 metre sen de 3.@Harunnn60
Yılda 10 kez fırsat oluyor bakarız.Ankara'da olsam senin yerinde tanışırdım benBence karşılaştığın zaman hemen yanına koş.
Grafiği algılayabilseydim bende kendime bi çıkarım yapacaktım
O zamanlar beni bu kadar çok sevmiyorduNe biliyim heyecanlandım ya yıllardır konuşuyoruz gidip ne diyim şimdi.@XanTier
ama masum bir yüzü var yanı allah boy vermiş ama gerisini kapmış koyvermiş derleryaKeşke gidip trolleseydim nasıl olsa o zaman fotoğrafımı görmemişti.
En ideal benim ama dimi kızama masum bir yüzü var yanı allah boy vermiş ama gerisini kapmış koyvermiş derlerya
aa kötü anlamda demiyorum masum saf bir yüzü var o boya kalıba uymayan bir yüz@XanTier @Harunnn60
Hahaha
İlerde çok ünlü biri olursan şantaj yapardım ama bu yasak evliliğimizle.Oha, bence bu planı işleve koymalıyız. Bu şekilde ben de üstümdeki baskıdan kutulmuş olurum
Bu arada son kısmı yeni gördüm yere baksana.
Bu konuuyu açmasan daha iyi 😳Korktum hatta ama çok tatlı biri şaka bir yana yüzü mimikleri falan.
Buyur gel, günde 18 saat okuldayım, her an bulabilrisin beni okuldaAnkara'da olsam senin yerinde tanışırdım benBence karşılaştığın zaman hemen yanına koş.
Öyle kuru davet olmaz nasıl misafirperversin sen.Bu konuuyu açmasan daha iyi 😳
Buyur gel, günde 18 saat okuldayım, her an bulabilrisin beni okulda
Bunlar Empreyal birimler. İngiltere'de çok işime yarayacak birimler, alışmam lazım. Mesela benim boyum 6 feet 4 inchGrafiği algılayabilseydim bende kendime bi çıkarım yapacaktım
Ooo, sakalsız görseniz bi bayfacelikte çığır açıyorum resmenama masum bir yüzü var yanı allah boy vermiş ama gerisini kapmış koyvermiş derlerya
aa kötü anlamda demiyorum masum saf bir yüzü var o boya kalıba uymayan bir yüz@XanTier @Harunnn60
Bende öyle düşünmüştümBunlar Empreyal birimler. İngiltere'de çok işime yarayacak birimler, alışmam lazım. Mesela benim boyum 6 feet 4 inch
İngiltere'de bu şantaj çok geçerli olmaz canımİlerde çok ünlü biri olursan şantaj yapardım ama bu yasak evliliğimizle.
Zaten metro Çin malı, kendilerine göre yapmışlar benim sen kafam çarpıyor her seferinde. Senin sürünmen lazım.Ama o doğru, metronun tavanının alçak olduğu yerler var, orada neredeye değiyor kafam. Çok zor bir hayatım var @Harunnn60
aa evet @Harunnn60 da fena değildir hani lise dizilerinde oynayan ergen kızların favori oğlanları olur dizi oğlanları gibi birşey harunda ekran yüzü bence varEn ideal benim ama dimi kız
Hayır benden boşanıp aile kurduğunda eşine söyleyeceğim diye şantaj yapacağım.İngiltere'de bu şantaj çok geçerli olmaz canım
Beni okulda da anca bilgisayarın başında ödev yaparken ya da robot falan yaparken bulursun. Daha ne kadar ernklendirebilirim daveti?Öyle kuru davet olmaz nasıl misafirperversin sen.
5 11'miş. Boyun uzunmuş, daha kısa görünüyorsun. Saçlarının dibini göremem demek kiBende öyle düşünmüştümBenim cm olarak 182 hesapla bakayım kaç inch
Seni en itici zamanında bile seviyordum bunu sen de biliyorsun.O zamanlar beni bu kadar çok sevmiyordu
Neden?Bu konuuyu açmasan daha iyi 😳
Buyur gel, günde 18 saat okuldayım, her an bulabilrisin beni okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?