İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.İngiltere'deyim, kaçış yok bundan.
Benim için 180 altı hepsi 160 gibi. Kafasının üstünü görebildiğim insanlar benim için hep aynı
İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.İngiltere'deyim, kaçış yok bundan.
Benim için 180 altı hepsi 160 gibi. Kafasının üstünü görebildiğim insanlar benim için hep aynı
Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarkenDaha bugün Türk sanat müziği konseri verdim, benim beynim çok farklı işliyor yarı hayal dünyasında yaşıyorum, o yüzden ölümeme kadar beklemen lazım. @Çiğdem-
İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.
Ben otururken gel bariİşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum.
Ama şeyi yere yakın olandan korkacaksın demişler. Bu sözler boşa değil, ben masumum sonuna kadarMelo kızdırma beni. Bende 1.74'üm. Önemli olan boy değiL işlevi. @XanTier
Sanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz. Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim.Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarken
Ben otururken gel bari
Yoksa yine mi gördün? BEn bakmayı bıraktım bir iki hafta önce
Yok geçen seneden bahsediyorum.Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarken
Ben otururken gel bari
Yoksa yine mi gördün? BEn bakmayı bıraktım bir iki hafta önce
Sen kaçsın kiAma şeyi yere yakın olandan korkacaksın demişler. Bu sözler boşa değil, ben masumum sonuna kadar
Yaa Allah'ın 160 boylusundan mı korkucam? Serçe parmağımın ucuyla bile yenerim. Yenmeme ihtimalim bu forumu bırakma ihtimalimden daha düşük
tamam boy avantajın var doğru ama @mrt-06 a baksana tosbağa kafalı birşey boşuna spor yapmamış bizide hafife almayın @Harunnn60Hahaha haykırdım.
Ah bu sosyal medya.
İş başvurusu yapacağın bir şirkete direk referans olarak ver, beni İngiltere'nin en ünlü mühendislerinden olacağım için direkt olarak işi kapar yerleşirsin. 1 Sterlin 5 TL, düşünsene asgari ücretle bile efsane bir parayla dönersin Türkiye'yeSanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz. Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim.
Bu soruya Atacan cevap versin @mrt-06Sen kaçsın ki
Yalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. @Harunnn60tamam boy avantajın var doğru ama @mrt-06 a baksana tosbağa kafalı birşey boşuna spor yapmamış bizide hafife almayın @Harunnn60
@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhaldeYalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. @Harunnn60
Çekindin o zaman gitmeye. Bak bende sen anlatınca bir çekindim sankiYalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. @Harunnn60
Türk ortalamasına göre normaliz @XanTier aşırı uzun.
Niye geri dönüyormuşum ki senle evlenip oturma izni alacam sonra boşanırız. Plana bak kendime hayret etttim şuan.İş başvurusu yapacağın bir şirkete direk referans olarak ver, beni İngiltere'nin en ünlü mühendislerinden olacağım için direkt olarak işi kapar yerleşirsin. 1 Sterlin 5 TL, düşünsene asgari ücretle bile efsane bir parayla dönersin Türkiye'ye
Bu soruya Atacan cevap versin @mrt-06
Ne biliyim heyecanlandım ya yıllardır konuşuyoruz gidip ne diyim şimdi. @XanTier@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde
Ayağına dokun şişşt bir yere baksana de @XanTier @Harunnn60Niye geri dönüyormuşum ki senle evlenip oturma izni alacam sonra boşanırız. Plana bak kendime hayret etttim şuan.
Ben diyim 2 metre sen de 3. @Harunnn60
Ne biliyim heyecanlandım ya yıllardır konuşuyoruz gidip ne diyim şimdi. @XanTier
Ama o doğru, metronun tavanının alçak olduğu yerler var, orada neredeye değiyor kafam. Çok zor bir hayatım var @Harunnn60Yalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. @Harunnn60
Ayol şeker gibi pamuk gibi bir insanım neyimden çekiniyosunuz?Çekindin o zaman gitmeye. Bak bende sen anlatınca bir çekindim sanki
Korktum hatta ama çok tatlı biri şaka bir yana yüzü mimikleri falan.Çekindin o zaman gitmeye. Bak bende sen anlatınca bir çekindim sanki
Ayağına yetişmesi için baya eğilmesi lazım amaAyağına dokun şişşt bir yere baksana de @XanTier @Harunnn60
O masum küçük bir çocuk gibi utanmış benden@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde