- Reaksiyon puanı
- 50,354
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
En az 5 film izleyenlerin geçerli. @kerem'in 5'ti yanılmıyorsam. Eşitlik halinde geriye kalanların oylarını da devreye alabiliriz.
En az 5 film izleyenlerin geçerli. @kerem'in 5'ti yanılmıyorsam. Eşitlik halinde geriye kalanların oylarını da devreye alabiliriz.
Denk gelemedim hiç bir yorumunaBu arada @MEnes ile birlikte dedim ama o 5 film izlememiş miydi? Tek ben yedek durumuna düşmüş olabilirim yani
@bazinga pişman olacağımızı söylüyorsa, neden listeye koyuyor o zaman?@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf
her biriniz bana bir film önerin ben de oylayayım. Aynı filmi önermediğinizi kontrol edin önerirken. Hem bu vesile ile belki oylamış olursunuz😡 (Araf oylamış zaten.)
Edit: edit: (End of Watch seçmiyoruz, admin pişman olursunuz dedi. Pek iyi çıkmamış :S)
Üşengeçliğinizi bari oylamada göstermeyin 😡
Önerileri bekliyorum, kestane kebap acele cevap
Bu sabah izledim.@bazinga pişman olacağımızı söylüyorsa, neden listeye koyuyor o zaman?
Etkinliğe saklasaydın keşke. Etkinliğin anlamı kalmıyor önceden izlemeyle.Bu sabah izledim.
Şansı kalmamış. Sende değiş oyu@bazinga pişman olacağımızı söylüyorsa, neden listeye koyuyor o zaman?
Birini değiştireyim dedim, beşi birden gitti. "Safety Not Guaranteed" filmini incelememişim sanırım, ilgi çekici konusu varmış. Jake Johnson ve Karan Soni varmış izlediğim dizilerden rol alanlardan. Onu da seçtim.Şansı kalmamış. Sende değiş oyu
SNG seç. komediymis
Bende 0 oylu birini seçmişim. sonra bakacagim riskte kalan varsa değiştiririm ama SNG'i etkiliyorsa kalsınBirini değiştireyim dedim, beşi birden gitti. "Safety Not Guaranteed" filmini incelememişim sanırım, ilgi çekici konusu varmış. Jake Johnson ve Karan Soni varmış izlediğim dizilerden rol alanlardan. Onu da seçtim.
Bugünü etkinliğin ilk günü olarak gördüm akşama konuları açmaya başlayacağım zaten. 2'de 2 oy alan filmlerdendi kesin seçilir diye izledim de iyi çıkmayınca uyarayım dedim.Etkinliğe saklasaydın keşke. Etkinliğin anlamı kalmıyor önceden izlemeyle.
Verdim oylarımı ve o filmden de uzak duramadım üzgünümbugün son gün unutma ve o dediğim filmden uzak dur
Yiğit'te seçmiş. Ben de seçerim ve garanti olur
oy değistirme var demek ki. Ben de şimdiden oylayayim. Sonra duruma göre değiştiririm
@bazinga 5 kişi oylamış olduk
SNG devre dışı olursa yakarım ortalığı 😡Verdim oylarımı ve o filmden de uzak duramadım üzgünüm
Verdim oylarımı ve o filmden de uzak duramadım üzgünüm
Çok oy almış o zaten, devre dışı kalmaz merak etmeSNG devre dışı olursa yakarım ortalığı 😡
Ortak paydada buluştuk ama eski bir SABAR sever olan @MEnes yoldaşımızın oyları geçersiz Şerlok beyciğimSABAR ekibi olarak ortak paydada birleşmişiz Utku beyciğim.
Geçersiz oylar var.Çok oy almış o zaten, devre dışı kalmaz merak etme
Ortak paydada buluştuk ama eski bir SABAR sever olan @MEnes yoldaşımızın oyları geçersiz Şerlok beyciğim
Sana verdiğim cevabın alt kısmını okumadın mı Biliyorum geçersiz oylar olduğunu da her tarafta var o geçersiz oylarGeçersiz oylar var.
@MEnes ve @Tolstoyevski artık bu etkinlikte kaale alınmıyor. geçersiz sayılacakmış oyları