- Reaksiyon puanı
- 114,365
- Puanı
- 1,060
Kendime odaklanmışimSana verdiğim cevabın alt kısmını okumadın mı Biliyorum geçersiz oylar olduğunu da her tarafta var o geçersiz oylar
Açım ve daha 3 saat 8 dakika var 😏
Kendime odaklanmışimSana verdiğim cevabın alt kısmını okumadın mı Biliyorum geçersiz oylar olduğunu da her tarafta var o geçersiz oylar
Hiç sorma, nerdeeeen nereye geldik...Doğru şimdi o detayı gördüm de, yahu kapımı çalan sendin asıl ben ve @MEnes in ne suçu var ki Asıl biz yorulduk, o uzunca cevap yazdı ben keza öyle
Şaka bir yana liste dışı kalmak üzücü oldu. Bu günleri görecek adam mıydık... Belki bu etkinlikte sürpriz bir atak yaparım belli olmaz...
ESKİ mi... Ahahahaha benim eskiye çıkacağımı söyleyecek konuma sahip değilsin maalesef... SABARizm akımının kurucusu olarak ancak ben görevi bıraktığımda eski bir SABAR sever olabilirim...Çok oy almış o zaten, devre dışı kalmaz merak etme
Ortak paydada buluştuk ama eski bir SABAR sever olan @MEnes yoldaşımızın oyları geçersiz Şerlok beyciğim
ESKİ mi... Ahahahaha benim eskiye çıkacağımı söyleyecek konuma sahip değilsin maalesef... SABARizm akımının kurucusu olarak ancak ben görevi bıraktığımda eski bir SABAR sever olabilirim...
Kütük dostum haklı. 1 tane bile film izlemeyen bir insanın SABAR kulübünde barınabilmesi mümkün değildir @Sherlock
MEnes öldü anladın mı öldü.. Sabar artık biz üçümüz arasında devam edecek kütük dostumKütük dostum haklı. 1 tane bile film izlemeyen bir insanın SABAR kulübünde barınabilmesi mümkün değildir @Sherlock
Geçenki mesajından bu sezona da katılmayacaksın diye anladım.E ben niye yoğum?
Oylama sonucu şöyle oldu. Eşitlik olan iki filmi ne yapalım? (One Day ve The Invention of Lying)
İsterseniz ikisini de alalım ya da hızlıca mini oylama yapalım?
@Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @sokak sanati @Araf @Maskeli Fedai @Yiğitt @MasacRE @kerem @mesmeso61 @MEnes @Tolstoyevski
Mother: 8
Melancholia: 6+2
Chronicle: 6+1
Moon: 5+2
Safety Not Guaranteed: 5+1
One Day: 4
The Invention of Lying: 4
Sleep Tight: 3
Precious: 3
End of Watch: 2+1
Julie & Julia: 1+1
Twice Born :1
One Day diyorum.Oylama sonucu şöyle oldu. Eşitlik olan iki filmi ne yapalım? (One Day ve The Invention of Lying)
@Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @sokak sanati @Araf @Maskeli Fedai @Yiğitt @MasacRE @kerem @mesmeso61 @MEnes @Tolstoyevski
Bravo, baya mantıklı bir öneri.İkisini de almayıp End of Watch'u alalım.
Bravo, baya mantıklı bir öneri.
Ayrıca baya vasat film ya.
Oylama sonucu şöyle oldu. Eşitlik olan iki filmi ne yapalım? (One Day ve The Invention of Lying)
Kütük dostum haklı. 1 tane bile film izlemeyen bir insanın SABAR kulübünde barınabilmesi mümkün değildir @Sherlock
Ben bitti demeden bitmez...MEnes öldü anladın mı öldü.. Sabar artık biz üçümüz arasında devam edecek kütük dostum
MEnes öldü anladın mı öldü.. Sabar artık biz üçümüz arasında devam edecek kütük dostum
Ben bitti demeden bitmez...
İkisini de alalım. Birisi uzun süredir listemde, birisinde de Ricky reis var. Karar veremedim.Oylama sonucu şöyle oldu. Eşitlik olan iki filmi ne yapalım? (One Day ve The Invention of Lying)
1 oyum boşa gitmişti. Dikkat etmemiştim, meğerse The Invention of Lying komediymiş. Seçimim o olsun 😊Oylama sonucu şöyle oldu. Eşitlik olan iki filmi ne yapalım? (One Day ve The Invention of Lying)