Benim işaretlediğim 6 film de duruyor ankette, bunlara oy kullanmamışımArkadaşlar oylamanın normal süresi bitti. Ancak garip bir sonuç çıktı. 4 oy alan tam 6 film birden var bunların ikisini almalıydık normal şartlarda. Bu nedenle 4 oy altındakileri anketten eledim ve anket süresini yarın sabaha kadar uzattım. Bu filmlere oy kullanan arkadaşlar oylarını değiştirerek ankette geriye kalan filmlere kaydırırsa harika olur.
Elenen filmler ve oy sayıları şöyle:
The Wind Rises - 3
Nebraska - 2
Beyond the Hills - 1
Seeking a Friend for the End of the World - 3
@Tolstoyevski @Yiğitt @sokak sanati @Tzira @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Dosi @mesmeso61 @Aserat @The_Erinch @Harunnn60 @Forumdash @Silinmiş Üye @Bully @mrt-06 @Özgür @BesaleT @xdragxx @HeisenBerg @Emre Ozansoy
Helal olsun.Benim işaretlediğim 6 film de duruyor ankette, bunlara oy kullanmamışım
Benim işaretlediğim 6 film de duruyor ankette, bunlara oy kullanmamışım
Arkadaşlar oylamanın normal süresi bitti. Ancak garip bir sonuç çıktı. 4 oy alan tam 6 film birden var bunların ikisini almalıydık normal şartlarda. Bu nedenle 4 oy altındakileri anketten eledim ve anket süresini yarın sabaha kadar uzattım. Bu filmlere oy kullanan arkadaşlar oylarını değiştirerek ankette geriye kalan filmlere kaydırırsa harika olur.
The Wind Rises - 3
Nebraska - 2
Beyond the Hills - 1
@Tolstoyevski @Yiğitt @sokak sanati @Tzira @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Dosi @mesmeso61 @Aserat @The_Erinch @Harunnn60 @Forumdash @Silinmiş Üye @Bully @mrt-06 @Özgür @BesaleT @xdragxx @HeisenBerg @Emre Ozansoy
Ben onu izlediğim için işaretlemedim Şerlok beyciğimCoen kardeşlerin filmi elenmemeli, yapmayın ve oy verin...
Ben onu izlediğim için işaretlemedim Şerlok beyciğim
Eleye eleye gideceğiz galiba. Şimdi de tüm filmler 5 oldu. Sonraki aşama tüm filmlerin 6 olması olmaz inşallah. Yıllarca oylama yaptım böylesini hatırlamıyorum.The Best Offer'a oy vermiştim, aldığı oy sayısı 4 gözüktüğü için değiştirdim ve Another Earth'e kaydırdım o oyu. Ama hala 5 oy alan film sayısı çok fazla sanırım.
Ben öneri için konuya girecektim. Şimdi bu filmlerden etkinlikte olmayı garantileyenler var mı? Yarından itibaren izlemeye başlamak istiyorum. Kim bilir belki gece de başlayabilirim duruma göre. En garantileri yazarsan sonucu beklemeden izlemeye koyulayım. Pazartesi ve Salı hariç diğer günler günde 1 film izleme durumum olabilir.Arkadaşlar oylamanın normal süresi bitti. Ancak garip bir sonuç çıktı. 4 oy alan tam 6 film birden var bunların ikisini almalıydık normal şartlarda. Bu nedenle 4 oy altındakileri anketten eledim ve anket süresini yarın sabaha kadar uzattım. Bu filmlere oy kullanan arkadaşlar oylarını değiştirerek ankette geriye kalan filmlere kaydırırsa harika olur.
The Wind Rises - 3
Nebraska - 2
Beyond the Hills - 1
Eleye eleye gideceğiz galiba. Şimdi de tüm filmler 5 oldu. Sonraki aşama tüm filmlerin 6 olması olmaz inşallah. Yıllarca oylama yaptım böylesini hatırlamıyorum.
Evet 6 tanesi seçilecek, oy değiştirme mevcut.Ben öneri için konuya girecektim. Şimdi bu filmlerden etkinlikte olmayı garantileyenler var mı? Yarından itibaren izlemeye başlamak istiyorum. Kim bilir belki gece de başlayabilirim duruma göre. En garantileri yazarsan sonucu beklemeden izlemeye koyulayım. Pazartesi ve Salı hariç diğer günler günde 1 film izleme durumum olabilir.
Filmler hakkında fikrim yok oyüzden oyumu bekletip eşitlik durumunda belirtin bozayım ve bunlardan 6 tanesi mi seçilecek?
Edit: oy değiştirme seçeneği mevcut mu?
Nasıl hesaplar içine düştük, inanılmaz.Contagion'a oy vermemiştim ben, 5 olanlardan birinden oyumu alıp ona verirsem biraz daha dengelenecek durum sanırım. En azından sadece bir film fazlamız olacak.
ben biraz işin rengini değiştirdim 6 ve 7 olanlara özellikle oy verdim ki izleyeceğim garanti işler önden belirson diye A . 4 olanlarada üstlerden oyladım. Geceye filmlerin konusuna bakıp oynarım oylarımlaContagion'a oy vermemiştim ben, 5 olanlardan birinden oyumu alıp ona verirsem biraz daha dengelenecek durum sanırım. En azından sadece bir film fazlamız olacak.
Nasıl hesaplar içine düştük, inanılmaz.
ben biraz işin rengini değiştirdim 6 ve 7 olanlara özellikle oy verdim ki izleyeceğim garanti işler önden belirson diye A . 4 olanlarada üstlerden oyladım. Geceye filmlerin konusuna bakıp oynarım oylarımla
Helal olsun baya sonuca yaklaşmışız.Sanırım çözüldü.
Ozaman daha fazla aksiyon olmaması adına yapılacak tek şey:Helal olsun baya sonuca yaklaşmışız.
Mesajı görmeyenlere haksızlık olur gibi sanki.