Konuda öyle yazıyor baksana Yanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmediWhat!
ben haftada 1 sandım😏
Konuda öyle yazıyor baksana Yanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmediWhat!
ben haftada 1 sandım😏
Türkçem o kısmı tam algılamamış :S 6 filmden en çok seçilen izlenecek gibi bir şey anladım😏Konuda öyle yazıyor baksana Yanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmedi
İki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin. Haftada 3 film ortalaması tutturmanız kafi.Konuda öyle yazıyor baksana Yanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmedi
Türkçem o kısmı tam algılamamış :S 6 filmden en çok seçilen izlenecek gibi bir şey anladım😏
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım Yine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalımİki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin. Haftada 3 film ortalaması tutturmanız kafi.
Günde 2-3 film bile izlenebiliyor çok büyütmeyin gözünüzde.
Aynen, benim baya izleyeceğim yapımlar var şu 1 hafta, sonrasınsa ayarlarım bir şekilde.Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım Yine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım
Hahahah Şerlok beyciğim benim yorum olayını sona bıraktığım nerede görülmüş, her zaman anında yorumumu yaparım bilirsinKim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı. Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
Benide kendinize benzettiniz. Tols bana dün hatırlattı, ben 1 ay önce izlediğim Kill Bill'in yorumunu yapmamışım meğerse 😱Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı. Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
Hahahah Şerlok beyciğim benim yorum olayını sona bıraktığım nerede görülmüş, her zaman anında yorumumu yaparım bilirsin
Benide kendinize benzettiniz. Tols bana dün hatırlattı, ben 1 ay önce izlediğim Kill Bill'in yorumunu yapmamışım meğerse 😱
Beni çok iyi tanıyorsunuz Şerlok beyciğimBilmez miyim Utku beyciğim, ilk siz yorum yapıyorsunuz genelde hatta.
Reyting konusunda @Tolstoyevski 'nin başına nerdeyse tava geçirecektik diye yorumlar yapmıştık, orda biraz konuşmustuk filmdeki şiddet dozundan ve demek ki oyüzden tam yorum yaptığımı sanmışımKill Bill bir destandır, nasıl unutursun...
Beni çok iyi tanıyorsunuz Şerlok beyciğim
Reyting konusunda @Tolstoyevski 'nin başına nerdeyse tava geçirecektik diye yorumlar yapmıştık, orda biraz konuşmustuk filmdeki şiddet dozundan ve demek ki oyüzden tam yorum yaptığımı sanmışım
Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi.Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım Yine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım
O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama...Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı. Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet.Evet o muhabbeti hatırlıyorum ama detaylı bir yorum da lazım, belki @bazinga yorumundan etkilenir ve tekrardan izleyip 10-10 verir iki filme.
Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için.Oylarımı kullandım, şu aralar ağrılıklı olarak dizilerden gidiyordum aslında ama bir şekilde burada seçilecek filmleri de aradan çıkarmaya çalışacağız. Artık olduğu kadar. @bazinga
Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi.
O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama...
Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet.
Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için.
Geçen akşam izlemeye niyetlendim ama üçüncü dakikada kapadım. Bizim üç harfli ekolünden filmlere benziyor, daha da izlemem muhtemelen.The Conjuring'i hala izlemeyen kaldı mı?