Fav10 Film Kulübü 8. Sezon | 1. Hafta Oylaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi altı filmi izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Konuda öyle yazıyor baksana :A Yanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmedi :A
İki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin. :D Haftada 3 film ortalaması tutturmanız kafi.

Günde 2-3 film bile izlenebiliyor çok büyütmeyin gözünüzde. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi and MasacRE
Türkçem o kısmı tam algılamamış :S 6 filmden en çok seçilen izlenecek gibi bir şey anladım😏
İki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin. :D Haftada 3 film ortalaması tutturmanız kafi.

Günde 2-3 film bile izlenebiliyor çok büyütmeyin gözünüzde. :D
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım :A Yine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım :A Yine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım :D
Aynen, benim baya izleyeceğim yapımlar var şu 1 hafta, sonrasınsa ayarlarım bir şekilde.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı. :A Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim. :A
Hahahah Şerlok beyciğim benim yorum olayını sona bıraktığım nerede görülmüş, her zaman anında yorumumu yaparım bilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı. :A Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim. :A
Benide kendinize benzettiniz. Tols bana dün hatırlattı, ben 1 ay önce izlediğim Kill Bill'in yorumunu yapmamışım meğerse 😱

Oylarımı kullandım, şu aralar ağrılıklı olarak dizilerden gidiyordum aslında ama bir şekilde burada seçilecek filmleri de aradan çıkarmaya çalışacağız. Artık olduğu kadar. :A @bazinga

• Beğendim
Reactions: bazinga
Reyting konusunda @Tolstoyevski 'nin başına nerdeyse tava geçirecektik diye yorumlar yapmıştık, orda biraz konuşmustuk filmdeki şiddet dozundan ve demek ki oyüzden tam yorum yaptığımı sanmışım :A

Evet o muhabbeti hatırlıyorum ama detaylı bir yorum da lazım, belki @bazinga yorumundan etkilenir ve tekrardan izleyip 10-10 verir iki filme. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi. :A

O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama... :A

Evet o muhabbeti hatırlıyorum ama detaylı bir yorum da lazım, belki @bazinga yorumundan etkilenir ve tekrardan izleyip 10-10 verir iki filme. :A
Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet. :A

Oylarımı kullandım, şu aralar ağrılıklı olarak dizilerden gidiyordum aslında ama bir şekilde burada seçilecek filmleri de aradan çıkarmaya çalışacağız. Artık olduğu kadar. :A @bazinga
Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için. :A

Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi. :A

O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama... :A

Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet. :A

Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için. :A

10 tane kesin izlerim gibi duruyor, üzerine +1 +2 konusuna bakacağız artık. :A

• Harika
Reactions: bazinga
Arkadaşlar oylamanın normal süresi bitti. Ancak garip bir sonuç çıktı. :) 4 oy alan tam 6 film birden var bunların ikisini almalıydık normal şartlarda. Bu nedenle 4 oy altındakileri anketten eledim ve anket süresini yarın sabaha kadar uzattım. Bu filmlere oy kullanan arkadaşlar oylarını değiştirerek ankette geriye kalan filmlere kaydırırsa harika olur.

Elenen filmler ve oy sayıları şöyle:

The Wind Rises - 3
Nebraska - 2
Beyond the Hills - 1
Seeking a Friend for the End of the World - 3

@Tolstoyevski @Yiğitt @sokak sanati @Tzira @Sherlock @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Dosi @mesmeso61 @Aserat @The_Erinch @Harunnn60 @Forumdash @Silinmiş Üye @Bully @mrt-06 @Özgür @BesaleT @xdragxx @HeisenBerg @Emre Ozansoy