Konu film etkinliğiyse benim olmadığım bir denklem kabul edilemez...
Bir şey değişmemiş gibi gözüküyor şu an.
Bir şey değişmemiş gibi gözüküyor şu an.
Way Way Back ve Best Offer’a yazık olacak.
Çıkarırsın ya ne kadar zor olabilir ki.Ne güzel hafıza kartı geldi diye seviyordum ama yanlışlıkla hafıza kartı bölmesini çıkarıp o boşluğa hafıza kartını sokunca hafıza kartı tabletin o hafıza kartı için ayrılan bölmesine girdi ve çıkması çok zor duruyor yani resmen o bölme iptal oldu Bu da etkinliğe katılımı biraz etkileyebilir, kaldım 3 GB’lık cihazın kendi kalan hafızasına. İzle, sil, indir olayı da çok uğraştırıcı ama tek yol bu şimdilik.
Cımbızla zar zor da olsa çıkardım ancak çıkarırken o iç bölmeyi fazla çizip hasar vermiş olmalıyım ki şimdi de hafıza kartını tanımıyor cihaz, yani hiç tepki vermiyor kaç kez çıkarıp takmama rağmen. Büyük talihsizlik..Çıkarırsın ya ne kadar zor olabilir ki.
Yeniden başlattın mı cihazı? Hafıza kartını deneyebileceğin başka bir cihaz var mı?Cımbızla zar zor da olsa çıkardım ancak çıkarırken o iç bölmeyi fazla çizip hasar vermiş olmalıyım ki şimdi de hafıza kartını tanımıyor cihaz, yani hiç tepki vermiyor kaç kez çıkarıp takmama rağmen. Büyük talihsizlik..
Cımbızla zar zor da olsa çıkardım ancak çıkarırken o iç bölmeyi fazla çizip hasar vermiş olmalıyım ki şimdi de hafıza kartını tanımıyor cihaz, yani hiç tepki vermiyor kaç kez çıkarıp takmama rağmen. Büyük talihsizlik..
Yeniden başlattın mı cihazı? Hafıza kartını deneyebileceğin başka bir cihaz var mı?
Hafıza kartları dayanıklı olmuyor pek, cihazın girişine bir şey olmamıştır bence sorun varsa hafıza kartında vardır...
Hadi ya. Temizlemeye falan çalışsan içini biraz daha zorla bence şansını. Eğer restart denediysen. Hafıza kartını takmak için başka yol yok mudur acaba dönüştürücüler vasıtasıyla falan?Başka cihazda denedim hafıza kartı çalıştı, başka hafıza kartını tablette denedim yine çalışmadı... Yani hafıza kartını çıkarmaya çalışırken o iç bölmeye baya hasar vermişim en kötü senaryo gerçekleşti. Daha da tamir bile edilemez, 3-4 GB’lık alana mahkumum....
Hadi ya. Temizlemeye falan çalışsan içini biraz daha zorla bence şansını. Eğer restart denediysen. Hafıza kartını takmak için başka yol yok mudur acaba dönüştürücüler vasıtasıyla falan?
İnternet hızın yüksekse çok sorun olmaz ya.Maalesef üç kere aç kapat yaptım olmadı, tekrar tekrar denedim nafile. Tabletler hep böyle uğraştırıcı oluyor, tek bölme var çekmece usulü kapak çıkıyor ona yerleştirip içine takıyorsun, aptallık edip o çekmece olmaksızın takınca içine kaçtı. Onu çıkarmaya çalışırken içine baya zarar verdim, cihazı etkilemedi ama sonuç olarak eldeki bulgurdan da olduk. Şimdi çekmecesiyle birlikte içinde bekliyor hafıza kartı, belki bir mucize olur da birden çalışmaya başlar diye umut edip duracağım ama hiç olmayacak biliyorum. Yapacak bir şey yok, 3-5 GB’lik alanıyla idare edeceğiz. İndir-izle-sil, toplu indirme yok...
İnternet hızın yüksekse çok sorun olmaz ya.