Konuda öyle yazıyor baksanaWhat!
ben haftada 1 sandım😏
Konuda öyle yazıyor baksanaWhat!
ben haftada 1 sandım😏
Türkçem o kısmı tam algılamamış :S 6 filmden en çok seçilen izlenecek gibi bir şey anladım😏Konuda öyle yazıyor baksanaYanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmedi
![]()
İki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin.Konuda öyle yazıyor baksanaYanlış anlamadıysam haftada 6 film denmiş ve bu bana pek mümkün görünmedi
![]()
Türkçem o kısmı tam algılamamış :S 6 filmden en çok seçilen izlenecek gibi bir şey anladım😏
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladımİki hafta sonunda ek süre verilecek merak etmeyin.Haftada 3 film ortalaması tutturmanız kafi.
Günde 2-3 film bile izlenebiliyor çok büyütmeyin gözünüzde.![]()
Aynen, benim baya izleyeceğim yapımlar var şu 1 hafta, sonrasınsa ayarlarım bir şekilde.Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladımYine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım
![]()
Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladım![]()
Hahahah Şerlok beyciğim benim yorum olayını sona bıraktığım nerede görülmüş, her zaman anında yorumumu yaparım bilirsinKim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı.Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
![]()
Benide kendinize benzettiniz. Tols bana dün hatırlattı, ben 1 ay önce izlediğim Kill Bill'in yorumunu yapmamışım meğerse 😱Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı.Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
![]()
Hahahah Şerlok beyciğim benim yorum olayını sona bıraktığım nerede görülmüş, her zaman anında yorumumu yaparım bilirsin![]()
Benide kendinize benzettiniz. Tols bana dün hatırlattı, ben 1 ay önce izlediğim Kill Bill'in yorumunu yapmamışım meğerse 😱
Beni çok iyi tanıyorsunuz Şerlok beyciğimBilmez miyim Utku beyciğim, ilk siz yorum yapıyorsunuz genelde hatta.![]()
Reyting konusunda @Tolstoyevski 'nin başına nerdeyse tava geçirecektik diye yorumlar yapmıştık, orda biraz konuşmustuk filmdeki şiddet dozundan ve demek ki oyüzden tam yorum yaptığımı sanmışımKill Bill bir destandır, nasıl unutursun...![]()
Beni çok iyi tanıyorsunuz Şerlok beyciğim![]()
Reyting konusunda @Tolstoyevski 'nin başına nerdeyse tava geçirecektik diye yorumlar yapmıştık, orda biraz konuşmustuk filmdeki şiddet dozundan ve demek ki oyüzden tam yorum yaptığımı sanmışım![]()
Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi.Neyse ki ek süre varmış bak şimdi rahatladımYine de full çekemeyiz büyük ihtimalle de izleyebildiğimiz kadar izleriz artık ne yapalım
![]()
O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama...Kim kaç film izler orasını bilemem ama yorum konusunda %100 yaşanacak bu durum, çoğunluk nasılsa ek süre var diye en sona bırakacak yorum yapmayı.Hatta muhtemelen bunu biz de yapabiliriz Utku beyciğim.
![]()
Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet.Evet o muhabbeti hatırlıyorum ama detaylı bir yorum da lazım, belki @bazinga yorumundan etkilenir ve tekrardan izleyip 10-10 verir iki filme.![]()
Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için.Oylarımı kullandım, şu aralar ağrılıklı olarak dizilerden gidiyordum aslında ama bir şekilde burada seçilecek filmleri de aradan çıkarmaya çalışacağız. Artık olduğu kadar.@bazinga
Zaten full çeken önceki sezonlarda da çok çıkmıyordu. 12 filmden 8-9 filmi de başarı olarak kabul ederiz. Ama aramızda kalsın bu bilgi.
O yüzden ek süreyi çok çaktırmamaya çalışmıştım ama...
Karantina uzarsa ona da sıra gelir elbet.
Senden en az 11/12 bekliyorum. O da şu sıralar ağırlıklı olarak dizilerden gittiğin için.![]()
Geçen akşam izlemeye niyetlendim ama üçüncü dakikada kapadım.The Conjuring'i hala izlemeyen kaldı mı?![]()