Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Tebrikler @xdragxx ve organizatörler @Sherlock @Tolstoyevski'ye teşekkürler. Sonuncu olmaya rağmen keyifliydi katılmak. :A

Bu arada gizemli top gibi eğlence modları da online'da yok büyük ihtimalle :A
Ya onları online'a koymayacaklarsa niye oyuna koyuyor bu adamlar. Her yıl bir sürü para gömüyoruz bu adamlara. :(

Tebrikler @xdragxx ve organizatörler @Sherlock @Tolstoyevski'ye teşekkürler. Sonuncu olmaya rağmen keyifliydi katılmak. :A

Rica ederim ancak organizatör net bir şekilde @Tolstoyevski'ydi... Fikri bulması olsun, konuyu açması olsun, hızlıca fikstürü çekmesi olsun... Şov yaptı resmen. :A

@xdragxx ise bizi yok ederek şovunu yaptı. :A

@HeisenBerg de gelir, ikinci sezonu yaparız artık ama ne zaman yaparız bilmiyorum. :A

Ya onları online'a koymayacaklarsa niye oyuna koyuyor bu adamlar. Her yıl bir sürü para gömüyoruz bu adamlara. :(
Saçma cidden :A Ama illa oynamak istiyorsanız Ultimate Team üzerinden oynayabiliriz gizemli topu falan. Zaten takım gücünün pek önemi yok bu modlarda :D

AA yok be ben bulaşmam ama izlerim :A :A

Ondanda eksik kalayım bir zahmet (en son OSM için bunu demiştim :F) @Tolstoyevski @xdragxx
FIFA, PES'e göre alışması biraz daha zor ancak daha gerçekçi olan futbol oyunu. FIFA'yı tuşlara alışırsan bir hafta 10 günde acemiliği atlatırsın, 1 ayda da orta seviyeye yaklaşırsın her gün oynadığın sürece. Futbolu sevdiğin için bence ön yargılı yaklaşma ve yavaştan antrenmanlara hazırlan derim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
FIFA, PES'e göre alışması biraz daha zor ancak daha gerçekçi olan futbol oyunu. FIFA'yı tuşlara alışırsan bir hafta 10 günde acemiliği atlatırsın, 1 ayda da orta seviyeye yaklaşırsın her gün oynadığın sürece. Futbolu sevdiğin için bence ön yargılı yaklaşma ve yavaştan antrenmanlara hazırlan derim. :A
Sıra bana zor gelir :A filmi bile zorla izledim :A
Ben bulaşmasamda olur. Yoğunlaşacak başka alanlar bulurum :A