Galatasaray mı bir daha tövbe... Leipzig ile 1 maç daha atalım sen de kafana göre seç Watford filanNapıyoruz Sabri abi?
Tamamdır Sabri abi at davetGalatasaray mı bir daha tövbe... Leipzig ile 1 maç daha atalım sen de kafana göre seç Watford filan
Sevilla'yı seçtim bana göre çok yavaş takımdı Ama bitiricilikleri de harikaydıBugün ya çok formsuzdum ya da turnuva olmadığı için yeterince konsantre olamadım. Büyük ihtimalle ikisi de...
Pie takımını kullanan organize gelişen atakta Cr 7 ile öne geçti.
Pie takımını kullanan organize gelişen atakta Cr 7 ile öne geçti.
Klasik bir Türk takımı problemi savunmadan topla çıkarken ikinci golü kalesinde gördü. Bu kez İtalyan takımının aynı hatadan kaynaklanan golle M.City farkı bire indirdi.Cr 7 nin oyundan ağırlığını koymasıyla maç farka gitmiş.CR attığı maçın son golün vuruş bakımından muazzamdı.Son olarak Ev sahibi takım maçı daha çok istedi ve kazandı.
İsminin juve olduğunu şimdi senden öğrendim.İsim haklarını pes n zaman satın aldı?Pie takımı dediğin Juventus, bu sene PES'le anlaşma yaptıkları için FIFA'da farklı bir isimle bulunuyor Juventus. Onun dışında analizlerin için teşekkürler, bu oyunda CR7 çok güçlü gerçekten ama @secquin de iyi oynuyor baya oyunu. Hakkını vermişsin hocamızın zaten. Sonuç olarak ilk maç farklı mağlup olduk zaten ama ikinci maçta Barcelona ve Messi etkisiyle beraberliği kurtardık en azından.
İsminin juve olduğunu şimdi senden öğrendim.İsim haklarını pes n zaman satın aldı?
Takımın yanında kullanıcı adlarınız yazsaydı istatistiksel olarak görüşlerimi paylaşabilirdim.Sezon başında Juventus, PES'le anlaştı bildiğim kadarıyla. Bu yüzden ismi, formaları falan yer almıyor FIFA'da.
Takımın yanında kullanıcı adlarınız yazsaydı istatistiksel olarak görüşlerimi paylaşabilirdim.
Bu arada gizemli top gibi eğlence modları da online'da yok büyük ihtimalle
2v2 giriyorsun da rakip random geliyor başka da bir şey yok1v1, 2v2, 3v3 gibi girdiğimiz online modlarda tam olarak ne var Aykut hocam?