Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

2014'te kaldırmışlar online özellikleri. :(

2v2 bile yokmuş. Tek yol co-op season modunda random eşleşme beklemek 2v2 yapmak için.

Eskiden 11v11 bile oluyordu. Oyun ileri gideceğine geri gitmiş bu konuda da. :(

Bu ne saçma iş ya? Zaman geçtikçe bu tip özelliklerin ve çeşitliliğin artması gerekmiyor mu, kalkması çok saçma. :D

• Üzücü
Reactions: Sherlock
PES'te oynanabiliyormuş. :(

Herkes FUT denen saçma modu oynasın diye yapıyorlar kesin. :(
FUT'u neredeyse hiç oynamadım çok ayrıntılı ve karmaşık geldiği için, onda oluyor muymuş peki online olayları daha çeşitli? :(

FUT'u neredeyse hiç oynamadım çok ayrıntılı ve karmaşık geldiği için, onda oluyor muymuş peki online olayları daha çeşitli? :(
FUT da bildiğim kadarıyla maçları online yabancılarla oynadığın bireysel bir mod. Ben de çok hakim değilim ama 2v2 mevzularına falan uygun bir mod değil diye biliyorum.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ben oyundan anlamıyorum yüksek ihtimal.Abi herkesi sarıyor ama ben gram zevk almıyorum.Birde çok uğraştım zevk alabilmek için.1 hafta oynadım ama yinede beğenemedim 😂 birde millet ciddi paralar harcayıp oynuyor

FUT eskiden çok keyifliydi de özellikle bu sene oyunu para yatır-paket aç-para yatır mantığına çevirmişler iyice. O yüzden erkenden sıkıldım zaten. Tabii özellikle çocuklar için çok zevkli, sen ben sıkılıyoruz işte. :A

• Güldürdün
Reactions: secquin
88450.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx