Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Neden salzburg demeyeyim? :F Salzburg yerine çatladıkapıspor mu diyeyim?
Çünkü Salzburg Avusturya takımı ve hayatımda hiç oynamadım. Bu turnuvadaki 8 maçı da Alman takımı Leipzig ile oynadım. Leipzig farklı Salzburg farklı takımlar farklı ülkeler zira. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İki takımında sahibi aynı kişiler çıktı.Bu ne diyeceksin? :F
İkisine de Red Bull sponsor olabilir ama ikisi de farklı ülkelerin farklı takımları sonuçta ve geçen sene UEFA kupasında bile karşı karşıya geldiler, öyle ortak kulüpler değiller yani. :A

Ortak olmasa bile dolaylı da olsa bir bağ var.Bunu inkar edemeyiz. :F
Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var. :A

Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var. :A
Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum. :bhr: ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.:A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum. :bhr: ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.:A
ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi. :A
Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?
Hiçbir fikrim yok doğrusu, 3 takım ismi bile sayamam o kadar sıfır ilgi Avrupa harici bölgelere...