Çünkü Salzburg Avusturya takımı ve hayatımda hiç oynamadım. Bu turnuvadaki 8 maçı da Alman takımı Leipzig ile oynadım. Leipzig farklı Salzburg farklı takımlar farklı ülkeler zira.Neden salzburg demeyeyim? Salzburg yerine çatladıkapıspor mu diyeyim?
You da bağlandığını gördüm.O kadar hakim değilim konuya
İki takımında sahibi aynı kişiler çıktı.Bu ne diyeceksin?Çünkü Salzburg Avusturya takımı ve hayatımda hiç oynamadım. Bu turnuvadaki 8 maçı da Alman takımı Leipzig ile oynadım. Leipzig farklı Salzburg farklı takımlar farklı ülkeler zira.
İkisine de Red Bull sponsor olabilir ama ikisi de farklı ülkelerin farklı takımları sonuçta ve geçen sene UEFA kupasında bile karşı karşıya geldiler, öyle ortak kulüpler değiller yani.İki takımında sahibi aynı kişiler çıktı.Bu ne diyeceksin?
Ortak olmasa bile dolaylı da olsa bir bağ var.Bunu inkar edemeyiz.İkisine de Red Bull sponsor olabilir ama ikisi de farklı ülkelerin farklı takımları sonuçta ve geçen sene UEFA kupasında bile karşı karşıya geldiler, öyle ortak kulüpler değiller yani.
Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var.Ortak olmasa bile dolaylı da olsa bir bağ var.Bunu inkar edemeyiz.
Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum. ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var.
ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi.Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum. ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.
Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi.
Hiçbir fikrim yok doğrusu, 3 takım ismi bile sayamam o kadar sıfır ilgi Avrupa harici bölgelere...Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?
Stadyum desen Amerikan futbolu sahasından bozmaHiçbir fikrim yok doğrusu, 3 takım ismi bile sayamam o kadar sıfır ilgi Avrupa harici bölgelere...
@Tolstoyevski ps4 e klavye bağlanıyormuş. Haberin var mıydı?Stadyum desen Amerikan futbolu sahasından bozma
Dahası turnuva youtube'da canlı yayınlandı dün, ilk maç Leipzig - Wolves @Sherlock ile kapıştık.Adamlar turnuva yapıyormuş meğerse, haberimiz bile yokmuş.
Bir de iki saat canlı yayını kaydedip yayınlamışsınız.
Süreyi Daha az mı bekliyordun?Bir de iki saat canlı yayını kaydedip yayınlamışsınız.
Bir de iki saat canlı yayını kaydedip yayınlamışsınız.
Bütün maçların atılmasını beklemiyordum.Süreyi Daha az mı bekliyordun?
Göremedik işte. Bu başlığı da, öylesine açılmış bir başlık sandım ve bu kadar kişide bu oyunun olduğunu tahmin etmedim.Canlı yayın yapmıştık Araf hocam. Milyonlarca insan izledi bu önemli maçları.