Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Aslında ilk maçın da skoru bu maçtan farksız olurdu ama takım o kadar kazma ki Ersun hocamın nelerle uğraştığını bir kez daha anladım :A
Resmi olarak giden Max Kruse olmasa bu takım Fifa'da zor gol atar :D

Aslında ilk maçın da skoru bu maçtan farksız olurdu ama takım o kadar kazma ki Ersun hocamın nelerle uğraştığını bir kez daha anladım :A
Resmi olarak giden Max Kruse olmasa bu takım Fifa'da zor gol atar :D

İlk maç şov yaptım hocam, bırakın şimdi kazma olmasalar falan. :A

• İlginç
Reactions: xdragxx
Diyorum açık alayım yok :A Orta saha alayım diyorum hepsi leş :D O kadar yıldır Fifa oynarım herhalde oynaması en zor Fenerbahçe bu Fenerbahçe'dir geçen senekiyle beraber :A

Ya bırak hocam izle bakalım 60'a kadar şutun var mı? :A

Destansı frikik golümüz hepsine bedel hocam. :A @Tolstoyevski

A720065D-EBB9-4B0C-BCE6-B9A55995CC6D.jpeg

Konuya olan ilgi şaşırttı, bu kadar beklemiyordum. Hadi PES'i anlarım da, FIFA'ya bu kadar ilginin olması daha da şaşırtıcı. Hele 2020 versiyonuna olan ilgi daha da şaşırttı. :D

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Dağıldık... Tebrikler hocam. :A @Tolstoyevski
Enes, @Tolstoyevski sahaya o kadar güzel yerleşiyor ki boş alan bulmak zorlaşıyor yine de bulduğun fırsatları farkı açmak için kullanamadın.Salzburg'un beraberlik golü tipik kloop taktiği olan "gegenpress" ile buldu. :F 60.dk da kaleci ile karşı karşıya kaldığında yerden köşeye atmak yerine neden üstüne vurdun.70 ' te direkten dönen top msçın bir başka kırılma anıydı.79 'da Enes,beraberliğe çok yaklaşmıştın direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.89'da Enes ne yazık ki "paramparça" olmuştun.Enes,son vuruşlara daha fazla önem vermen gerekir.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski