02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.Rövanşı da çıkarıyor muyuz hocam aradan? @Tolstoyevski
O nasıl bir andı öyleÇiğnendim... 2-1 iken çizgiden kurtarılan pozisyondan sonra tükendi takım.
O maçtan sonra benle de atar mısın yarına mı kalsın?02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.
02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.
Saçma olaylar olabiliyor bazen bu oyunda, ilk yarıda da komik bir sahne vardı hatırlamıyorum şimdi amaO nasıl bir andı öyle
Bana uyar hocam Tolsto'da bir yorgunluk var gibiNasıl isterseniz hocam, isterseniz yarın da halledebiliriz.
Aykut hocam da gelsin takılalım çok yorduysak sizi. @xdragxx
Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesef @12.AdamO maçtan sonra benle de atar mısın yarına mı kalsın?
Bana uyar hocam Tolsto'da bir yorgunluk var gibi
Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesef @12.Adam
Yarın daha erken bir zaman diliminde olursa fevkaladenin fevkinde olur.Nasıl isterseniz hocam, isterseniz yarın da halledebiliriz. Aykut hocam da gelsin takılalım çok yorduysak sizi. @xdragxx
Nasıl hocam bir maç sizle bir maç Şerlokla şeklinde mi?
Niye ama daha yeni ısınıyordum.Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesef @12.Adam
Atarız hocamO da olur, Aykut hocam derbi mi atıyoruz? Canlı yayınlarız rekor kırar. @12.Adam
Yarın daha erken bir zaman diliminde olursa fevkaladenin fevkinde olur.
22 uygun süper 👍Bizim erkenimiz 22:00 falan oluyor, ben her oynadığımda yayınlamaya çalışırım.