02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.Rövanşı da çıkarıyor muyuz hocam aradan?@Tolstoyevski
O nasıl bir andı öyleÇiğnendim... 2-1 iken çizgiden kurtarılan pozisyondan sonra tükendi takım.![]()
O maçtan sonra benle de atar mısın yarına mı kalsın?02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.![]()
02.30 olsun, parmaklarım üst üste 5.maçı olacak bu bunu da çıkaralım aradan.![]()
Saçma olaylar olabiliyor bazen bu oyunda, ilk yarıda da komik bir sahne vardı hatırlamıyorum şimdi amaO nasıl bir andı öyle![]()
Bana uyar hocam Tolsto'da bir yorgunluk var gibiNasıl isterseniz hocam, isterseniz yarın da halledebiliriz.
Aykut hocam da gelsin takılalım çok yorduysak sizi.@xdragxx
Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesefO maçtan sonra benle de atar mısın yarına mı kalsın?![]()
Bana uyar hocam Tolsto'da bir yorgunluk var gibi![]()
Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesef@12.Adam
Yarın daha erken bir zaman diliminde olursa fevkaladenin fevkinde olur.Nasıl isterseniz hocam, isterseniz yarın da halledebiliriz. Aykut hocam da gelsin takılalım çok yorduysak sizi.@xdragxx
Nasıl hocam bir maç sizle bir maç Şerlokla şeklinde mi?
Niye ama daha yeni ısınıyordum.Tamamdır GS-FB derbisi kaçmaz ama canlı yayın olamayacak maalesef@12.Adam
Atarız hocam
Yarın daha erken bir zaman diliminde olursa fevkaladenin fevkinde olur.
22 uygun süper 👍Bizim erkenimiz 22:00 falan oluyor, ben her oynadığımda yayınlamaya çalışırım.![]()