Moral dip 😂Şampiyonluk hayırlı olsun
Önümüzdeki sezon bakalım ne olacak hocam?Moral dip 😂
Video yüklenecek mi?İlk maç:
Juve 2 - 2 Leipzig
Şampiyonluktan ettin beni yanarımda ona yanarım 😂 tebrikler hocam2.maç:
Juve 5 - 2 Leipzig
Kadro ve güç değeri ancak bu kadar dayanabildi, sağlık olsun. Tebrik ederim @secquin
Az ama öz gelebildik, çok güçlüydünüz ama çelme takmış olduk o maçta neler kaçtı öyle..Şampiyonluktan ettin beni yanarımda ona yanarım 😂 tebrikler hocam
An itibariyle şöyleyim üst üste 2 maçtan çıkınca 01.30 olsun o halde.
Çok üzüldüm kendi açımdan son dakika pozisyonuna 😂 Bari @Sherlock a karşıda puan kaybedeyimde kahırdan ölmeyeyim 😂Az ama öz gelebildik, çok güçlüydünüz ama çelme takmış olduk o maçta neler kaçtı öyle..
An itibariyle şöyleyim üst üste 2 maçtan çıkınca 01.30 olsun o halde.
Çok üzüldüm kendi açımdan son dakika pozisyonuna 😂 Bari @Sherlock a karşıda puan kaybedeyimde kahırdan ölmeyeyim 😂
Link atmayı unutma Metin 🐦
Benim de çok net kaçırdıklarım oldu ilk maçta, az kalsın 3-0 olacaktı olmadı sonra dönen topta gol yedik derken gol yiyince zaten takımların morali düşüyor 2.gol kaçınılmaz oluyor..Çok üzüldüm kendi açımdan son dakika pozisyonuna 😂 Bari @Sherlock a karşıda puan kaybedeyimde kahırdan ölmeyeyim 😂
Sağlık olsun ne yapalım 😂 size iyi oyunlar.Hakedenin kazandığı bir maç olsun @Sherlock 💪Benim de çok net kaçırdıklarım oldu ilk maçta, az kalsın 3-0 olacaktı olmadı sonra dönen topta gol yedik derken gol yiyince zaten takımların morali düşüyor 2.gol kaçınılmaz oluyor..
Bende etiketlemeye gelmiştim