Bak hepsine net skor verdim Ozan'ın maçlara olabilir dedim konuda zaten 5-1 diye yazmışım
Ah hocam ah... Sözünüze ve hafızanıza güvendik konuya bakmadık, bakmak lazımmış. Kendimi bir şekilde aklamam lazım kardeşim sussana.
Bak hepsine net skor verdim Ozan'ın maçlara olabilir dedim konuda zaten 5-1 diye yazmışım
Müsaitsen 1 maç oynayalım şu an survivor bittiyseGüncel tabloyu paylaşırsanız liderlik için hesap kitap yapacağım sn. @Sherlock bey 😂
İyiydi böyle asdfghjjk 😂😂😂Aynen hocam secquin 4-1 xdragxx dediğin için olmuş hata .A
Benim fikstürde de xdragxx 4-1 secquin yazmışsın Haliyle averajı da hatalı
Hocam 4'te 4 yapmadığınız takdirde şampiyon benimGüncel tabloyu paylaşırsanız liderlik için hesap kitap yapacağım sn. @Sherlock bey 😂
Henüz bitmedi.Bende bitmesini bekliyorum 😂 ama az sonra biter.Tv boşa çıkar 😂Müsaitsen 1 maç oynayalım şu an survivor bittiyse
Mucize diyorsun yani 😂😂😂Hocam 4'te 4 yapmadığınız takdirde şampiyon benim
Belli olmaz hocam ama ben hem @Sherlock hem de @Tolstoyevski'yle oynadığım 4 maçtan 7 puan aldımMucize diyorsun yani 😂😂😂
Ben Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmışHenüz bitmedi.Bende bitmesini bekliyorum 😂 ama az sonra biter.Tv boşa çıkar 😂
Yapma Tolsto hocam yapmaBen Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmış
Şuan liderlik savaşı verdiğim için juve tercihimi değiştiremeyeceğim malesef 😂 açtım konsolu ben şuan. Kullanıcı adım HanBaltaBen Leipzig’i seçeceğim, 4.5 yıldızlı takım. İstersen 5 yıldızlı da seçebilirsin sana kalmış
Geliyorum. İlk maç Leipzig ile kapitalizm mücadelesi vereceğim. İkinci maç dişine göre bir rakip gelecek eğer başaramazsam.Şuan liderlik savaşı verdiğim için juve tercihimi değiştiremeyeceğim malesef 😂 açtım konsolu ben şuan. Kullanıcı adım HanBalta
Hocam çokta kasmana gerek yok.Altı üstü bir oyun.Önemli olan keyif almak @Tolstoyevski 😂😂😂😂Tolsto hocam alacağın 1 puan dahi beni şampiyon yapar adamsıııın @Tolstoyevski
Olsun hocam oyun da olsa şampiyon sıfatı her zaman güzeldirHocam çokta kasmana gerek yok.Altı üstü bir oyun.Önemli olan keyif almak @Tolstoyevski 😂😂😂😂
Son dakika gerçekten çok yazık oldu pozisyona.Pas vermem lazımdıİlk maç:
Juve 2 - 2 Leipzig