Hadi gel o zaman.Şanlı napoliyle hazırım 😂Gerilme durumu yok ya. Eğlencesine giriyoruz sonuçta rekabet eğlencenin önüne geçiyor.
Hadi gel o zaman.Şanlı napoliyle hazırım 😂Gerilme durumu yok ya. Eğlencesine giriyoruz sonuçta rekabet eğlencenin önüne geçiyor.
Canlı yayın olmayacak mı?Yayınlarla kim ilgileniyor? @Sherlock
Senin olmadığın maçlarda da bıraksan olmaz mı ?Olursa benim oynadığım maçlarda olacak, buraya link bırakır seni de etiketlerim girdiğim zaman.
Senin olmadığın maçlarda da bıraksan olmaz mı ?
Yayından iyi yırttım 😂😂😂😂 @xdragxxYayın açabilme durumun var mı?
Biraz öyle oldu 😂 lanet olası leeds united yaktı beniNeden öle dedin?Hezimete mi uğradın?
PS1 ve 3 hiç olmadı bende ama PS2 vardı, efsaneydi... Tüplü TV’de verdiği tat halen damağımda, güzel günlerdi.Şöyle bir videoya rastladım.
Hernekadar zamanla değişmişsede kolları hep aynı gibi .
Gel bakam Tolsto hocam istersen ülke takımları alalım
Sen ülke ben Leipzig yapalım, alışkanlık işte bırakamıyor insan. Oyuna girdim, bekliyorum...Gel bakam Tolsto hocam istersen ülke takımları alalım
Bugün aşırı kötü oynadık ama oyunun mekaniği de izin vermedi oynamamıza, defans resmen felç oldu.
İlk yarının ortasında o değişikliği yapmasam maç çok çabuk kopardı Başakşehir tuhaf bir şekilde Fener'den falan kötü oyundaBugün aşırı kötü oynadık ama oyunun mekaniği de izin vermedi oynamamıza, defans resmen felç oldu.