RüzgarGülü
Favori Üye
Piyanist vardı zaten.Piyanist, Yeni Hayat, Son Samuray, Savaşın Kralları.
Daha ne zaman izlemeye başlayacagz, Mart geldi?Ve benim seçtiğim son 5'li ile karşınızdayım... Böylece 40 filme ulaşmış olduk. Geriye seçecek 32 film kaldı. Bu 32 filmden 6 tanesi anime & animasyon olacak. Geriye 26 film kalıyor... Benim 36 filmlik listem var bu 26 film için. Sizin de etkinlik için istediğiniz başyapıtlar varsa haftasonuna kadar bu konuya yazın oylamaya dahil edelim.
Saving Private Ryan (1998)
En iyi yönetmen dahil 5 dalda Oscar kazanmış bir Steven Spielberg ve Tom Hanks klasiği. Ayrıca birlikte dört film çeken ikilinin ilk buluşması. Top 250'de #30
It's a Wonderful Life (1946)
James Stewart'ın başrolünde olduğu Frank Capra'nın yönettiği gerçek bir klasik. Gelmiş geçmiş en ünlü yılbaşı filmi. Top 250'de #24
The Great Dictator (1940)
Charlie Chaplin'in yazdığı, yönettiği, başrolünde yer aldığı unutulmaz filmlerden. Komedi türünün en ünlü örneklerinden. Top 250'de #54
Fight Club (1999)
David Fincher'ın en ünlü filmi. Brad Pitt, Edwart Norton ve Helena Bonham Carter kadronun önemli isimleri. Top 250'de #10
A Clockwork Orange (1971)
Efsane yönetmen Stanley Kubrick'in en ünlü filmlerinden biri. Top 250'de #80
A Clockwork Orange (1971) - IMDb
Directed by Stanley Kubrick. With Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, Warren Clarke. In the future, a sadistic gang leader is imprisoned and volunteers for a conduct-aversion experiment, but it doesn't go as planned.www.imdb.com
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira
Daha ne zaman izlemeye başlayacagz, Mart geldi?
Bana uyar, o zamana anca işlerimi hallederim zaten.11 Mart Cuma olması muhtemel, olmadı 18 Mart
niye olmadı 18 mart ? o kısmı anlamadım şimdilik pek yoğun dizi trafiği yok başlayalım işte11 Mart Cuma olması muhtemel, olmadı 18 Mart
Chaplin'in filmini direk eledim, Özgürlük Yolu filmini izlediğim için onu da eledim. Amerikan Güzeli filmini de eledim. Vertigo'yu da eledim. Diğerleri hoş görünüyor, etkinlik kapsamı olmasa da filmlerin isimlerini aldım.Etkinliğin 40 katılımcısından sonra şimdi oylamalı kısma geçiyoruz. İlk oylama bu gece başlıyor ve yarın gece sona erecek. Yani oylarınızı acele atmaya bakın.
Oylama konuya anket şeklinde eklidir. Oradan kullanmalısınız.
10 filmden muhtemelen 6 veya 7 tanesi seçilecek. Gruplara olan ilgiye göre bakacağız en sonda...
İlk 10'luyu tanıyalım:
Modern Times (1936)
Komedinin küçük devi Charlie Chaplin'in unutulmaz yapıtlarından biri. Top 250'de #39
Modern Times (1936) - IMDb
Directed by Charles Chaplin. With Charles Chaplin, Paulette Goddard, Henry Bergman, Tiny Sandford. The Tramp struggles to live in modern industrial society with the help of a young homeless woman.www.imdb.com
Inglorious Basterds (2009)
Quentin Tarantino'nun son dönemdeki en parlak yapıtlarından. Christoph Waltz'a Oscar kazandırdı ve 8 dalda Oscar adayı oldu. IMDb Top 250'de #98
Inglourious Basterds (2009) - IMDb
Directed by Quentin Tarantino. With Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth, Mélanie Laurent. In Nazi-occupied France during World War II, a plan to assassinate Nazi leaders by a group of Jewish U.S. soldiers coincides with a theatre owner's vengeful plans for the same.www.imdb.com
Vertigo (1958)
Alfred Hitchcock'un en ünlü başyapıtlarından biri. Bazı otoritelere göre tüm zamanların en iyi filmi. Top 250'de #70
Vertigo (1958) - IMDb
Directed by Alfred Hitchcock. With James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, Tom Helmore. A former police detective juggles wrestling with his personal demons and becoming obsessed with a hauntingly beautiful woman.www.imdb.com
Requiem for a Dream (2000)
En ünlü Darren Aronofsky filmi. Oscarlı Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly kadroda. Top 250'de #79
Requiem for a Dream (2000) - IMDb
Directed by Darren Aronofsky. With Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans. The drug-induced utopias of four Coney Island people are shattered when their addictions run deep.www.imdb.com
Amadeus (1984)
En iyi film dahil tam 8 dalda Oscar ödüllü bir başyapıt. Top 250'de #89
Amadeus (1984) - IMDb
Directed by Milos Forman. With F. Murray Abraham, Tom Hulce, Elizabeth Berridge, Roy Dotrice. The life, success and troubles of Wolfgang Amadeus Mozart, as told by Antonio Salieri, the contemporaneous composer who was insanely jealous of Mozart's talent and claimed to have murdered him.www.imdb.com
American Beauty (1999)
En iyi film dahil 5 dalda Oscar ödüllü bir başyapıt. Kevin Spacey başrolde ve bu rolde Oscar kazandı. Top 250'de #63
American Beauty (1999) - IMDb
Directed by Sam Mendes. With Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley. A sexually frustrated suburban father has a mid-life crisis after becoming infatuated with his daughter's best friend.www.imdb.com
Good Will Hunting (1998)
Robin Williams'a oyunculuk Oscar'ı Matt Damon ve Ben Affleck'e senaryo Oscar'ı kazandıran bir Gus Van Sant başyapıtı. Top 250'de #118
Good Will Hunting (1997) - IMDb
Directed by Gus Van Sant. With Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgård. Will Hunting, a janitor at M.I.T., has a gift for mathematics, but needs help from a psychologist to find direction in his life.www.imdb.com
V For Vendetta (2005)
Hugo Weaving ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı tüm zamanların en ünlü filmlerinden. Senaryosunu Matrix'in arkasındaki Wachowski kardeşler yazdı. Top 250'de #146
Dog Day Afternoon (1975)
Al Pacino'nun başrol oynadığı, Sidney Lumet'ın yönettiği tüm zamanların en ünlü soygun filmlerinden biri. Top 250'de #225
Into the Wild (2007)
Sean Penn'in yönettiği ve iki dalda Oscar'a aday gösterilen ünlü film. Top 250'de #162
Into the Wild (2007) - IMDb
Directed by Sean Penn. With Emile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener, Marcia Gay Harden. After graduating from Emory University, top student and athlete Christopher McCandless abandons his possessions, gives his entire $24,000 savings account to charity and hitchhikes to Alaska to live in...www.imdb.com
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira @Forumdash
Ne kadar negatif bir insansın seçtiklerinden değil elediklerinden bahsetmişsin hep.Chaplin'in filmini direk eledim, Özgürlük Yolu filmini izlediğim için onu da eledim. Amerikan Güzeli filmini de eledim. Vertigo'yu da eledim. Diğerleri hoş görünüyor, etkinlik kapsamı olmasa da filmlerin isimlerini aldım.Diğerlerini kendim daha sonra izlerim çünkü.
6 filmi yazmak yerine, 4 filmi yazmak daha kolay geliyor çünkü.Ne kadar negatif bir insansın seçtiklerinden değil elediklerinden bahsetmişsin hep.
Ben oy vermedim ama v for cıkarsa izlemek yine keyifli olur. Sabahın bir körü izlemiştim can sıkıntısınaEtkinliğin 40 katılımcısından sonra şimdi oylamalı kısma geçiyoruz. İlk oylama bu gece başlıyor ve yarın gece sona erecek. Yani oylarınızı acele atmaya bakın.
Oylama konuya anket şeklinde eklidir. Oradan kullanmalısınız.
10 filmden muhtemelen 6 veya 7 tanesi seçilecek. Gruplara olan ilgiye göre bakacağız en sonda...
İlk 10'luyu tanıyalım:
Modern Times (1936)
Komedinin küçük devi Charlie Chaplin'in unutulmaz yapıtlarından biri. Top 250'de #39
Modern Times (1936) - IMDb
Directed by Charles Chaplin. With Charles Chaplin, Paulette Goddard, Henry Bergman, Tiny Sandford. The Tramp struggles to live in modern industrial society with the help of a young homeless woman.www.imdb.com
Inglorious Basterds (2009)
Quentin Tarantino'nun son dönemdeki en parlak yapıtlarından. Christoph Waltz'a Oscar kazandırdı ve 8 dalda Oscar adayı oldu. IMDb Top 250'de #98
Inglourious Basterds (2009) - IMDb
Directed by Quentin Tarantino. With Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth, Mélanie Laurent. In Nazi-occupied France during World War II, a plan to assassinate Nazi leaders by a group of Jewish U.S. soldiers coincides with a theatre owner's vengeful plans for the same.www.imdb.com
Vertigo (1958)
Alfred Hitchcock'un en ünlü başyapıtlarından biri. Bazı otoritelere göre tüm zamanların en iyi filmi. Top 250'de #70
Vertigo (1958) - IMDb
Directed by Alfred Hitchcock. With James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, Tom Helmore. A former police detective juggles wrestling with his personal demons and becoming obsessed with a hauntingly beautiful woman.www.imdb.com
Requiem for a Dream (2000)
En ünlü Darren Aronofsky filmi. Oscarlı Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly kadroda. Top 250'de #79
Requiem for a Dream (2000) - IMDb
Directed by Darren Aronofsky. With Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans. The drug-induced utopias of four Coney Island people are shattered when their addictions run deep.www.imdb.com
Amadeus (1984)
En iyi film dahil tam 8 dalda Oscar ödüllü bir başyapıt. Top 250'de #89
Amadeus (1984) - IMDb
Directed by Milos Forman. With F. Murray Abraham, Tom Hulce, Elizabeth Berridge, Roy Dotrice. The life, success and troubles of Wolfgang Amadeus Mozart, as told by Antonio Salieri, the contemporaneous composer who was insanely jealous of Mozart's talent and claimed to have murdered him.www.imdb.com
American Beauty (1999)
En iyi film dahil 5 dalda Oscar ödüllü bir başyapıt. Kevin Spacey başrolde ve bu rolde Oscar kazandı. Top 250'de #63
American Beauty (1999) - IMDb
Directed by Sam Mendes. With Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley. A sexually frustrated suburban father has a mid-life crisis after becoming infatuated with his daughter's best friend.www.imdb.com
Good Will Hunting (1998)
Robin Williams'a oyunculuk Oscar'ı Matt Damon ve Ben Affleck'e senaryo Oscar'ı kazandıran bir Gus Van Sant başyapıtı. Top 250'de #118
Good Will Hunting (1997) - IMDb
Directed by Gus Van Sant. With Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgård. Will Hunting, a janitor at M.I.T., has a gift for mathematics, but needs help from a psychologist to find direction in his life.www.imdb.com
V For Vendetta (2005)
Hugo Weaving ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı tüm zamanların en ünlü filmlerinden. Senaryosunu Matrix'in arkasındaki Wachowski kardeşler yazdı. Top 250'de #146
Dog Day Afternoon (1975)
Al Pacino'nun başrol oynadığı, Sidney Lumet'ın yönettiği tüm zamanların en ünlü soygun filmlerinden biri. Top 250'de #225
Into the Wild (2007)
Sean Penn'in yönettiği ve iki dalda Oscar'a aday gösterilen ünlü film. Top 250'de #162
Into the Wild (2007) - IMDb
Directed by Sean Penn. With Emile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener, Marcia Gay Harden. After graduating from Emory University, top student and athlete Christopher McCandless abandons his possessions, gives his entire $24,000 savings account to charity and hitchhikes to Alaska to live in...www.imdb.com
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira @Forumdash
Yaklaşık tarihiydi o ve yine öyle olmuş olacak15 Mart değil miydi başlama tarihi, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Kevin Spacey reyisi sevmiyor muydun filmine oy kullanmamışsın şaşırdım.Ben oy vermedim ama v for cıkarsa izlemek yine keyifli olur. Sabahın bir körü izlemiştim can sıkıntısına
Amerikan güzeilini izlemiştim çok önceden. Foruma uye olmadan önceydi sanırım v for'u izlediğim dönemlerdi. Ben bu filmleri pt zamanı boşluklarında izlicemYaklaşık tarihiydi o ve yine öyle olmuş olacak
Kevin Spacey reyisi sevmiyor muydun filmine oy kullanmamışsın şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?