Fav10 Başyapıt Festivali Mart'ta Başlıyor!

o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim
şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ?
Ya bir türlü anlatamadım bu olayı.

Şimdi 6 sezon olacak ya bu etkinlik şimdi seçtiklerimizden bazılarına sıra belki 1-2 yıl sonra gelecek. Siz hemen bir an önce izlenecek yani ilk sezonda yer alacakları seçeceksiniz seçilen filmler arasından.

o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim
şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ?
Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz.

Ben Pulp Fiction diyorum.

tamam şimdi anladım

Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz.

Meşhur lokanta sahnesinden sonra çalmaya başlayan şu efsanevi giriş müziğini de özlemiştim
Üstüne İyi Kötü Çirkin ne giderdi be...

şimdi elemeler bittimi acaba? tur atlayanlardan kullanalım hakımızı diyeceğimde bu sayfanın sıfırlanması şart @OzaN önce elemelerde seçilen filmleri bir temiz sayfaya geçirsin
onların arasında bir film seçeceğim

O zor iş ya sayfa sayfa gezin işte.

benim bu oylamada kafam çorba gibi oldu zaten kim kimle yarışıyor kim elendi kim yükseldi hiçbirfikrm yok
birde anketler üstüste tur bindiriyorki hiçbişey anlamadım valla temiz sayfa gelene kadar kendime gelemem

benim bu oylamada kafam çorba gibi oldu zaten kim kimle yarışıyor kim elendi kim yükseldi hiçbirfikrm yok
birde anketler üstüste tur bindiriyorki hiçbişey anlamadım valla temiz sayfa gelene kadar kendime gelemem
ben hur dedim bu sefer

tamam şimdi gördüm

belki kokuyu alamasakta psikolojikmen kokuyu alırmış gibi oluruz filmi izlerken
)

@OzaN maskeli fedai zindan adasını seçmiş eklersen güzel olur

@destere ve @sürgünüm hala seçmediler, hangi filmler çıkacak merak ediyorum.
@OzaN için kesin Tom Hanksli bir film, Forrest Gump ya da Er Ryan en olmadı Life İs Beatiful tahmin ediyorum.
Aslında ben kişisel seçim olarak Pulp Fiction seçecektim ama sonra düşündüm de sizin dışınızdakileri zaten ben seçeceğim ne diye ayrı seçeyim bir de.
Yani buradan Danger UA!'nın oyunun biraz boşa gittiğini söylemiş olayım.

Sizin seçtiklerinize göre bakacağım. Süre, tür, yönetmen, oyuncu gibi faktörlerle ortaya karışık bir şeyler olacak. Yalnız seçilen 12 filmin hepsi birden duyurulmayacak, azar azar sürpriz olsun.