Fav10 Başyapıt Festivali Mart'ta Başlıyor!

o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim :) şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ? :)
Ya bir türlü anlatamadım bu olayı. :D

Şimdi 6 sezon olacak ya bu etkinlik şimdi seçtiklerimizden bazılarına sıra belki 1-2 yıl sonra gelecek. Siz hemen bir an önce izlenecek yani ilk sezonda yer alacakları seçeceksiniz seçilen filmler arasından. :):)

o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim :) şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ? :)
Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz. :)

Ben Pulp Fiction diyorum.

Ya bir türlü anlatamadım bu olayı. :D

Şimdi 6 sezon olacak ya bu etkinlik şimdi seçtiklerimizden bazılarına sıra belki 1-2 yıl sonra gelecek. Siz hemen bir an önce izlenecek yani ilk sezonda yer alacakları seçeceksiniz seçilen filmler arasından. :):)

tamam şimdi anladım :)

Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz. :)

Meşhur lokanta sahnesinden sonra çalmaya başlayan şu efsanevi giriş müziğini de özlemiştim :) Üstüne İyi Kötü Çirkin ne giderdi be... :)

şimdi elemeler bittimi acaba? tur atlayanlardan kullanalım hakımızı diyeceğimde bu sayfanın sıfırlanması şart @OzaN önce elemelerde seçilen filmleri bir temiz sayfaya geçirsin :) onların arasında bir film seçeceğim :)

O zor iş ya sayfa sayfa gezin işte. :D

benim bu oylamada kafam çorba gibi oldu zaten kim kimle yarışıyor kim elendi kim yükseldi hiçbirfikrm yok :) birde anketler üstüste tur bindiriyorki hiçbişey anlamadım valla temiz sayfa gelene kadar kendime gelemem :)

seçilemeyip yeniden ankete grirenlere önceden oy atmamışım izlemediğim için ayy ama
ben hur işaretliyorum bu sefer süresi ürkütücü görünsede @Tolstoyevski ve @destere hatrına bu sefer ben hur diyelim izlemiş olurum bu bahaneyle ve bu anketi tek seçenekle geçiyorum başka işaretlemiyorum :F:F:F

hahah ayy sen etrafı koklayarak izle @destere :F:F:F

tamam şimdi gördüm :)
belki kokuyu alamasakta psikolojikmen kokuyu alırmış gibi oluruz filmi izlerken :))

@destere ve @sürgünüm hala seçmediler, hangi filmler çıkacak merak ediyorum. :) @OzaN için kesin Tom Hanksli bir film, Forrest Gump ya da Er Ryan en olmadı Life İs Beatiful tahmin ediyorum. :)
Aslında ben kişisel seçim olarak Pulp Fiction seçecektim ama sonra düşündüm de sizin dışınızdakileri zaten ben seçeceğim ne diye ayrı seçeyim bir de. :D Yani buradan Danger UA!'nın oyunun biraz boşa gittiğini söylemiş olayım. :D

Sizin seçtiklerinize göre bakacağım. Süre, tür, yönetmen, oyuncu gibi faktörlerle ortaya karışık bir şeyler olacak. Yalnız seçilen 12 filmin hepsi birden duyurulmayacak, azar azar sürpriz olsun. :):)