o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ?
Ya bir türlü anlatamadım bu olayı.o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ?
Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz.o zaman bekleyelim elenenler arasında bizim film varsa o filmin ismini söyleyelim şimdi söylesek bir anlamı olmaz belki zaten seçilecek niye hakkımızı boşa atalımki ?
Ya bir türlü anlatamadım bu olayı.
Şimdi 6 sezon olacak ya bu etkinlik şimdi seçtiklerimizden bazılarına sıra belki 1-2 yıl sonra gelecek. Siz hemen bir an önce izlenecek yani ilk sezonda yer alacakları seçeceksiniz seçilen filmler arasından.
Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz.
Ben Pulp Fiction diyorum.
Biz film seçmiyoruz zaten ilk sezonda olacak olan seçilmiş bir filmi belirliyoruz.
Ben Pulp Fiction diyorum.
O zor iş ya sayfa sayfa gezin işte.şimdi elemeler bittimi acaba? tur atlayanlardan kullanalım hakımızı diyeceğimde bu sayfanın sıfırlanması şart @OzaN önce elemelerde seçilen filmleri bir temiz sayfaya geçirsin onların arasında bir film seçeceğim
O zor iş ya sayfa sayfa gezin işte.
ben hur dedim bu seferbenim bu oylamada kafam çorba gibi oldu zaten kim kimle yarışıyor kim elendi kim yükseldi hiçbirfikrm yok birde anketler üstüste tur bindiriyorki hiçbişey anlamadım valla temiz sayfa gelene kadar kendime gelemem
ben hur dedim bu sefer
mesaj yazdım sana ama görmemişsin galiba yok sadece ben hur dedimV for vandetta yı işaretlemedinmi ? natalie portman var orda
mesaj yazdım sana ama görmemişsin galiba yok sadece ben hur dedim
bu konuda yazmıştım kadın kokusu mesajı cevabına ama görmemişsin galibahangi mesajı diyorsun ben yazdığın mesajları n hepsini gördüm sanki arada kaçırdığım bir mesajmı var ?
seçilemeyip yeniden ankete grirenlere önceden oy atmamışım izlemediğim için ayy ama
ben hur işaretliyorum bu sefer süresi ürkütücü görünsede @Tolstoyevski ve @destere hatrına bu sefer ben hur diyelim izlemiş olurum bu bahaneyle ve bu anketi tek seçenekle geçiyorum başka işaretlemiyorum
hahah ayy sen etrafı koklayarak izle @destere
@desetere ye kanıp boşuna izleme zamanınin iyi filmi ama şimdiki gözle o kadar parlak bir film değilbu konuda yazmıştım kadın kokusu mesajı cevabına ama görmemişsin galiba
aaa yok onu işaretlemedim ben zaten@desetere ye kanıp boşuna izleme zamanınin iyi filmi ama şimdiki gözle o kadar parlak bir film değil
@beyazsoy zaten demiş ama ben yine diyeyim.O zor iş ya sayfa sayfa gezin işte.
Aslında ben kişisel seçim olarak Pulp Fiction seçecektim ama sonra düşündüm de sizin dışınızdakileri zaten ben seçeceğim ne diye ayrı seçeyim bir de. Yani buradan Danger UA!'nın oyunun biraz boşa gittiğini söylemiş olayım.