Fav10 Başyapıt Festivali - 5. Sezon

öncelikle foruma hoşgeldin enes merak ettim seni filmleride izleyemedim ya dizilere ağırlık verince hoş onlarıda zar zor izliyorumda yinede izlemeye çalışayım

Reactions: Sherlock
10 Aralık kesin diye sıkıştırdım o kadar.
Bilseydim daha da izlerdim.
Bu etkinlik hiç bir zaman verilen zamanda bitmedi
sizin gibi üşengeçler yüzünden.
@Sherlock kendisi daha her filmi yorumlamamış. Beklenen durum

Yalnız önceki sezonlarda da bu durum hakkında sitem ediyordum. Bundan sonra eğer katılırsam 3. uzatma zamanı yorum yaparım
yani 2 ay sonrası. İlk haftadan yorum yaparken garipseniyorduk çünkü

Ben üşengeç değilim sınavlarım ve ödevlerim vardı canım.
Yoğunluk yani.

Reactions: Dosi
Diziler sarmadı ben ne yapayım.
Alevlerin Ardından özellikle beklentimin altında çıktı.
Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedim

Reactions: Özgür
Olayı yanlış anladın. Tam tersi 'yoğun olsan, İsveç ilk dizisi, diğer TV dizileri artı fazladan film izlemezdin' diye taş atmak istedim
E geçen hafta sınavlarım bittiği için zaten onların hepsini izledim.
Ocak ayının ortasına kadar rahat rahat izleyebilirim her şeyi.

Reactions: Özgür and Dosi
Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedim

Yeni sezonda sizden daha üşengeç davranmazsam bana da Dosi demesinler ( dediğimi yapmazsam Zey desinler
)

Demiyeceğim çünkü biraz üstlere bakarsan zaten dedim

Yeni sezonda sizden daha üşengeç davranmazsam bana da Dosi demesinler ( dediğimi yapmazsam Zey desinler
)
Evet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış.

Sen yine dayanamaz ilk günden sıralarsın yorumlarını, o yüzden parantez içi gerçekleşir.

Evet şu an fark ettim, bana da malum taştan atılmış.

Sen yine dayanamaz ilk günden sıralarsın yorumlarını, o yüzden parantez içi gerçekleşir.
Yok yok, ben artık o eski Dosi değilim. Bazı durumlarda değiştim, bunda da değişeceğim

Reactions: Sherlock