TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor

İtitaf 15 te kendimi gördüm

Ama insan bi sorar neden cevaplamıyprsun diye belki görmemiştir belki ailesinin yanındadır pek girmiyodur belki hastadır
Belkide diycek bişi bulamamıştır

Bunların hrpsi bende oluyor

Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor
Programı ben sunmasan sana kesin yapardım.

Programı ben sunmasan sana kesin yapardım.

Uzun zamandır yoksun ki seni pat diye görünce şaşırdım. 😱 Doktorluk zor iş gerçi.

Aaaa geçmiş olsun, salgın var diyorlar seni de vurmuş demek.
Yok benimki farklı

Gastritim reflü olmak üzereymiş ve fmf olma ihtimalim varmış genetik test yaptık brlli olcak fmf
ilaçları iyi geliyor ama

Yok benimki farklı

Gastritim reflü olmak üzereymiş ve fmf olma ihtimalim varmış genetik test yaptık brlli olcak fmf
ilaçları iyi geliyor ama
Ne desem tutturamadım.
Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor.
Ama Bursa iyi gelmiştir sana.

Ne desem tutturamadım.
Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor.
Ama Bursa iyi gelmiştir sana.
Yok bursada hep hastanelerdeydim fmf zor bi hastalık 3-4 defa ataklarını falan geçirdim baya kötü

İtiraf 9- Haklısın anonim kardeş bazen ben de kendimi yapmacık buluyorum
Mühim olan özünü inkar etmemek

Cigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyor

Çiğdemlerin yararlı şeyleri
Gelişme olursa bana da özelden söyle, merak ederim. Bu sağlık konularında çok hassasım. Geçmiş olsun tekrardan inşallah kötü bir şey çıkmaz.

itiraf9
önce @Doğu ile muhabettin olsun sonra samimiyetsiz de.
Dogu tüh kendimi tutamadım. artık baska güne erteleyecem soğuk olmayı
Tişikkirlir

Bana küfredebilirsin ama samimiyetsiz diyemezsin bu mecrada kafa göz kavga ettiğim adamla bile sohbetim var
Sıkıntısı neyse çözeriz anonim kardeşin.
Yeter ki ifşa etsin kendini

Son düzenleme: