TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok ayır bence ben ayırıyorum mesela yakında komple ayiracagim o grubu. Zaten yaz geldi @destere gider @Doğu yakında banlanır kaldı 2 kişi @MEnes neyde de @MasacRE- için yer misin yemez misin. Çok fantastik setler düşünüyorum.:A
Seni karşılarına aldılarsa fazla dayanamayacakları aşikar. :A Umarım yönetim engeline takılmazsın. :A

itiraf9
önce @Doğu ile muhabettin olsun sonra samimiyetsiz de.
Dogu tüh kendimi tutamadım. artık baska güne erteleyecem soğuk olmayı :A

itiraf 13 amaç ne anlamadım :D
bu arada başka bir itiraf var burda ben yapsaydım benzer şekilde derdim galiba. kim demişse doğru demiş :A

Sezon finalinin itirafları da neredeyse tamamlandı diyebilirim, yeni itiraflar bekleniyor. :A

aslında çok hararetli sert bir itirafım vardı ama vazgeçtim :D kalp kırmayayım boşuna her nekadar hakediliyorsada
Senden çok sert itiraf çıkacağını sanmıyorum hocam, sen yine de gönder yayınlamayız onu. :F

Zaten buraya gönderilen birçok itiraf sansürleniyor, bakmayın her itirafa izin vermiyoruz. :)

Senden çok sert itiraf çıkacağını sanmıyorum hocam, sen yine de gönder yayınlamayız onu. :F

Zaten buraya gönderilen birçok itiraf sansürleniyor, bakmayın her itirafa izin vermiyoruz. :)
yayınlanmayacaksa niye yolluyayım :A
ama gerçekten sert çünkü çok kötü bir haksızlığa şahit olmuştum 😡

Itiraf 8 kardeş iyimisin ben en son geçen haftaki itiraf konusunda ona "beni anlamıyorsun." diyerek konuyu kapattım kendisi forumda değil ve bende forumda değil gibi bir şeyim:A

@denizz19 bu hafta itiraf göndermedim, hani sana yapılan itirafları ben yapmışım diye düşünürsün falan şimdiden söyleyeyim :F