Seni karşılarına aldılarsa fazla dayanamayacakları aşikar. Umarım yönetim engeline takılmazsın.
Seni karşılarına aldılarsa fazla dayanamayacakları aşikar. Umarım yönetim engeline takılmazsın.
Belki ben bir İbrahim paşalık yaparım. Ama @Bully de galiba bölmek istiyordu bu grubu.
Resmen ölüm tehditi alıyorum ne kindarsın. .ssValla sülümanın yakın arkadaşıydı ama öldü yani Ibo bence yanlış ata oynuyorsun.
Resmen ölüm tehditi alıyorum ne kindarsın. .ss
aslında çok hararetli sert bir itirafım vardı ama vazgeçtim kalp kırmayayım boşuna her nekadar hakediliyorsadaSezon finalinin itirafları da neredeyse tamamlandı diyebilirim, yeni itiraflar bekleniyor.
Sana ne yaptılar ki bu kadar nefret kazandırdılar.Her şey devletin istikbali için. 1000 can için 1 can ölebilir sıkıntı yok.
Sana ne yaptılar ki bu kadar nefret kazandırdılar.
Senden çok sert itiraf çıkacağını sanmıyorum hocam, sen yine de gönder yayınlamayız onu.aslında çok hararetli sert bir itirafım vardı ama vazgeçtim kalp kırmayayım boşuna her nekadar hakediliyorsada
yayınlanmayacaksa niye yolluyayımSenden çok sert itiraf çıkacağını sanmıyorum hocam, sen yine de gönder yayınlamayız onu.
Zaten buraya gönderilen birçok itiraf sansürleniyor, bakmayın her itirafa izin vermiyoruz.
Anlaşıldı yarışma/oy meselesi.Yok sadece @MasacRE- düşük veriyor yarışmalarda onu bitirecegim ama grup engeli var ilk önce o yüzden grup dağılmalı.
Ben merak ettim çünkü. O zaman bu da yarışmayla ilgili. .ssyayınlanmayacaksa niye yolluyayım
ama gerçekten sert çünkü çok kötü bir haksızlığa şahit olmuştum 😡
Neden kızdığımı biliyorsun, bugün beni yine çok kırdın neyse...İtiraf gönderince de kızıyosun