Senden başka yumurta kafalı yok çünkü düşünmüş olabilirsinAklına benim gelmemi sağlayan unsur ne oldu çok merak ediyorum.
İlk sayfaya bak düzelttim.Senden başka yumurta kafalı yok çünkü düşünmüş olabilirsin
Hee Berkan mı yazmış oylama bitsin ufak bir cevabım olacak kendisine.İlk sayfaya bak düzelttim.
Bekliyoruz.Hee Berkan mı yazmış oylama bitsin ufak bir cevabım olacak kendisine.
Senden başka yumurta kafalı yok çünkü düşünmüş olabilirsin
Aldın cevabını mort olursun öyle.İlk sayfaya bak düzelttim.
Paşama suç atan böyle morarır işte.Aldın cevabını mort olursun öyle.
Kimmiş o tez kellesi vurula.@Tolstoyevski ve @BesaleT size de itiraf var bu hafta, izleyicimiz olmadığınız için etiketlememiştim, haberiniz olsun.
Kellem de vurulsa söyleyemem. Bu tweet troll demi.Kimmiş o tez kellesi vurula.
Edit: İyi bir şey söylemiş tamam vurulmasın kellesi. Niye anonim onu anlamadım ama neyse ona çağrım şu olsun.
Yok gerçek. (ciddiyim)Kellem de vurulsa söyleyemem. Bu tweet troll demi.
Onlara karşı benim hiç olmadı zaten.Diyecek sözüm yok.
Neyse buraya bulaştırmayın siyaseti. .ss Bak @Doğu da burda siyasete hiç girmiyor.Onlara karşı benim hiç olmadı zaten.
Ne kadar kötü niyetli bir insansın Çağlar.@Doğu gelme oyuna ABD gibi kendi açıyor muhabbeti, seni etiketliyor ki konusu prim yapsın. BOYUN EĞME, OYUNA GELME!!! (Güzel slogan oldu kullanılır ileride) 😀
Ne kadar kötü niyetli bir insansın Çağlar.
İyi ki o hatayı yapmışsın.Paşama suç atan böyle morarır işte.
Mesaj attım. .ssSoldaki Ata sağdaki ben.
Her hafta yapıyorum zaten. Neden öyle dedinİyi ki o hatayı yapmışsın.
Neyse buraya bulaştırmayın siyaseti. .ss Bak @Doğu da burda siyasete hiç girmiyor.
Siesgoda fake defuse veren ct kadar yılansın Atacan Bizi birbirimize kırdırımazsın@Doğu gelme oyuna ABD gibi kendi açıyor muhabbeti, seni etiketliyor ki konusu prim yapsın. BOYUN EĞME, OYUNA GELME!!! (Güzel slogan oldu kullanılır ileride) 😀
Sizi biribirinize kırdırmakta ne var bir tane evet/hayır videosu atarım @Maskeli Fedai'yi de etiketlerim tamamdır amma velakin yapmıyorum. Siz hala bana yılan diyin. .ssSiesgoda fake defuse veren ct kadar yılansın Atacan Bizi birbirimize kırdırımazsın