Aklına benim gelmemi sağlayan unsur ne oldu çok merak ediyorum.![]()
İlk sayfaya bak düzelttim.Senden başka yumurta kafalı yok çünkü düşünmüş olabilirsin
![]()
Hee Berkan mı yazmış oylama bitsin ufak bir cevabım olacak kendisine.İlk sayfaya bak düzelttim.![]()
Bekliyoruz.Hee Berkan mı yazmış oylama bitsin ufak bir cevabım olacak kendisine.![]()
Senden başka yumurta kafalı yok çünkü düşünmüş olabilirsin
![]()
Aldın cevabını mort olursun öyle.İlk sayfaya bak düzelttim.![]()
Paşama suç atan böyle morarır işte.Aldın cevabını mort olursun öyle.![]()
Kimmiş o tez kellesi vurula.@Tolstoyevski ve @BesaleT size de itiraf var bu hafta, izleyicimiz olmadığınız için etiketlememiştim, haberiniz olsun.![]()
Kellem de vurulsa söyleyemem.Kimmiş o tez kellesi vurula.
Edit: İyi bir şey söylemiş tamam vurulmasın kellesi. Niye anonim onu anlamadım ama neyse ona çağrım şu olsun.
![]()
Yok gerçek.Kellem de vurulsa söyleyemem.Bu tweet troll demi.
![]()
Neyse buraya bulaştırmayın siyaseti. .ss Bak @Doğu da burda siyasete hiç girmiyor.Onlara karşı benim hiç olmadı zaten.![]()
Ne kadar kötü niyetli bir insansın Çağlar.@Doğu gelme oyuna ABD gibi kendi açıyor muhabbeti, seni etiketliyor ki konusu prim yapsın. BOYUN EĞME, OYUNA GELME!!! (Güzel slogan oldu kullanılır ileride)😀
Ne kadar kötü niyetli bir insansın Çağlar.![]()
İyi ki o hatayı yapmışsın.Paşama suç atan böyle morarır işte.![]()
Mesaj attım. .ssSoldaki Ata sağdaki ben.
![]()
Her hafta yapıyorum zaten.İyi ki o hatayı yapmışsın.![]()
Neyse buraya bulaştırmayın siyaseti. .ss Bak @Doğu da burda siyasete hiç girmiyor.![]()
Siesgoda fake defuse veren ct kadar yılansın Atacan@Doğu gelme oyuna ABD gibi kendi açıyor muhabbeti, seni etiketliyor ki konusu prim yapsın. BOYUN EĞME, OYUNA GELME!!! (Güzel slogan oldu kullanılır ileride)😀
Sizi biribirinize kırdırmakta ne var bir tane evet/hayır videosu atarım @Maskeli Fedai'yi de etiketlerim tamamdır amma velakin yapmıyorum.Siesgoda fake defuse veren ct kadar yılansın AtacanBizi birbirimize kırdırımazsın
![]()