Bence bu hafta @xemrexxx sana tam puan vererek seni fena bozdu.Yine sert eleştirilerime dayanamayan çatlayan 2 isim. Neyse ki sizin poncik görünme oyununuzu bozdum.![]()
Bence bu hafta @xemrexxx sana tam puan vererek seni fena bozdu.Yine sert eleştirilerime dayanamayan çatlayan 2 isim. Neyse ki sizin poncik görünme oyununuzu bozdum.![]()
Bence bu hafta @xemrexxx sana tam puan vererek seni fena bozdu.![]()
Ne güzel.Bende tam verdim..
Hak edene hakkını veriyoruz biz..
Anonim olmasını saçma buldum vlla ferdi babanın en sevdiğim eserlerinden ayoll kimse artık tşşk ederim demekki fotoma bakıp o şarkıyı söylüyorMaalesef öyle oldu.Sana da dans videosu geldi ayrıca.
![]()
aaaa şifanı benden bulucaksın demek ozaman yakında iyileşir aslan gibi olursunCigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyor
Çiğdemlerin yararlı şeyleri![]()
Hemende hikayeyi kurdu.Anonim olmasını saçma buldum vlla ferdi babanın en sevdiğim eserlerinden ayoll kimse artık tşşk ederim demekki fotoma bakıp o şarkıyı söylüyor![]()
![]()
![]()
Hhahaha güzel şarkı hediye etmiş ve anlamı çok güzelHemende hikayeyi kurdu.![]()
Şarkı demişken @destere'ye itiraf gelmeyince reytinglerimiz düştü.Hhahaha güzel şarkı hediye etmiş ve anlamı çok güzel![]()
![]()
![]()
Doğru o itirafı unutmuşum var.olurmu gelmemiş?şimdi bir bakıp döneyim burda kesin @dosimosi bana olan aşkını itiraf etmiştir
ne kadar son anda vazgeçtim desede kız bana yanık,
mutlaka sevgilerini iletmiştir diye düşünüyorum
![]()
codminim bir foka yaramasada seviyorum görümceğimisen @destere yi müziğin yolculuğunda yakmıssın ayoll daha destek vermez buraya![]()
aynen hiç atmıyoruzBen @destere ile ateşkes yaptım, artık birbirimize laf da atmıyoruz.![]()
senin biraderi zamanında 10. kattan aşağı yuvarlasaydın yanlışlıkla çoktan aramıza girme ihtimali kalmamış olurdu
normaldir son saatlerde yayınla demiştimDoğru o itirafı unutmuşum var.![]()
yanık ?olurmu gelmemiş?şimdi bir bakıp döneyim burda kesin @dosimosi bana olan aşkını itiraf etmiştir
ne kadar son anda vazgeçtim desede kız bana yanık,
mutlaka sevgilerini iletmiştir diye düşünüyorum
![]()
aynen hiç atmıyoruz)
senin biraderi zamanında 10. kattan aşağı yuvarlasaydın yanlışlıkla çoktan aramıza girme ihtimali kalmamış olurdu![]()
aaa yok artık pencereden atmak falan sizi hep böyle sevişiyorken görürüm inş ayollBen @destere ile ateşkes yaptım, artık birbirimize laf da atmıyoruz.![]()
ayy gerekirse ablasını kapmak için biraderin her türlü çirkefliğine katlanırızaaa yok artık pencereden atmak falan sizi hep böyle sevişiyorken görürüm inş ayoll
![]()
![]()
![]()
belki ufak dokunuşlarla bayatlaştirmişimdirİtiraf 6
destere seninle ilk tanışmamız kötü başlamıştı ve Bully aramizi düzeltmek için seni bana baya savundu. Sonrasında inişli çıkışlı bir arakadaslik iliskimiz oldu. en ciddi "tartışmamiz" dan sonra (aralık ayında)senle günlerce hiç muhhabetimiz olmadi ve seni bile özleyebilecegimi anladimbu arada bana pis isveçli deyişin bile artık hoşuma gidiyor
herşey güzel ilerliyor ama 5 kuma işini unut(16/01/2017)
- dosimosi -
------------------
teşekürler @dosimosi ama daha içten samimi ve daha yakın bir mesaj bekliyordumsanki mesajın bekleye bekleye bayatlamış gibi
ayy gerekirse ablasını kapmak için biraderin her türlü çirkefliğine katlanırızulaşılmak istenen hedefler çok cazip olunca çekilen çileler önemini yitiriyor
![]()
Yine baş jüri mi olacak?