TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyor :(

Çiğdemlerin yararlı şeyleri :A
aaaa şifanı benden bulucaksın demek ozaman yakında iyileşir aslan gibi olursun :A
güvenilir ellerdesin ayoll :bhr::bhr::bhr:

İtiraf 6
destere seninle ilk tanışmamız kötü başlamıştı ve Bully aramizi düzeltmek için seni bana baya savundu. Sonrasında inişli çıkışlı bir arakadaslik iliskimiz oldu. en ciddi "tartışmamiz" dan sonra (aralık ayında)senle günlerce hiç muhhabetimiz olmadi ve seni bile özleyebilecegimi anladim :) bu arada bana pis isveçli deyişin bile artık hoşuma gidiyor :D herşey güzel ilerliyor ama 5 kuma işini unut(16/01/2017)
- dosimosi -

------------------

teşekürler @dosimosi ama daha içten samimi ve daha yakın bir mesaj bekliyordum:) sanki mesajın bekleye bekleye bayatlamış gibi :)

aaa yok artık pencereden atmak falan sizi hep böyle sevişiyorken görürüm inş ayoll
:A :A :A
ayy gerekirse ablasını kapmak için biraderin her türlü çirkefliğine katlanırız :)ulaşılmak istenen hedefler çok cazip olunca çekilen çileler önemini yitiriyor :)

İtiraf 6
destere seninle ilk tanışmamız kötü başlamıştı ve Bully aramizi düzeltmek için seni bana baya savundu. Sonrasında inişli çıkışlı bir arakadaslik iliskimiz oldu. en ciddi "tartışmamiz" dan sonra (aralık ayında)senle günlerce hiç muhhabetimiz olmadi ve seni bile özleyebilecegimi anladim :) bu arada bana pis isveçli deyişin bile artık hoşuma gidiyor :D herşey güzel ilerliyor ama 5 kuma işini unut(16/01/2017)
- dosimosi -

------------------

teşekürler @dosimosi ama daha içten samimi ve daha yakın bir mesaj bekliyordum:) sanki mesajın bekleye bekleye bayatlamış gibi :)

ayy gerekirse ablasını kapmak için biraderin her türlü çirkefliğine katlanırız :)ulaşılmak istenen hedefler çok cazip olunca çekilen çileler önemini yitiriyor :)
belki ufak dokunuşlarla bayatlaştirmişimdir :A
bari @Çiğdem- burdayken rahat dur :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking