Ona kötü itiraf demeyelim de kötü duyguları dile getiren itiraflar diyelim. 😛zamaninda kötü itiraf yapmışta olabilirim
inan bana böylesi daha iyi
zaten @vadikızı na yeterince gereksiz kötü itiraflar yapılıyor
@Bully haftaya itiraf yapacak, sezon finaline özel.Bana itiraf yapılmamış ki bu hafta 3-4 kişiye saldırayımda itiraf yapılsın bana.
@Bully 'ye sallıyorum oda itiraf yapmıyorum sen itiraf yapabilecek potansiyeldekilerin listesini ver bu hafta yükleneyim onlara bana kötü vahşet dolu itiraflar yapılsın.![]()
Hangisi geçen hafta yaptığın mı?Bende zaten artık itiraf yapmıyorum yaptığım itiraf ilgi görmedi.![]()
Hangisi geçen hafta yaptığın mı?![]()
Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zatenBen ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.
1 tane var zaten.) Niye algı yapıyorsun.
Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.![]()
Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye.Ben ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.
1 tane var zaten.) Niye algı yapıyorsun.
Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.![]()
Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zaten![]()
Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye.![]()
Ne yapsam beğendiremiyorum arkadaş.O harikayı ben MS All Star'da gömmüştüm.)
Biraz inandırıcı cümleler kur madem beni aklamaya çalışıyorsun.![]()