TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değişik itiraflar olmuş bazıları sert, bazıları sıva dolu. :A Genel olarak fena değildi eline sağlık @mrt-06 kardeşim. :)

@Doğu kardeşime söylenen yapmacık ve samimiyetsiz itirafına ise sadece gülerim. :A Çok başka yere gelmiş bunu diyen. :A

Bana itiraf yapılmamış ki bu hafta 3-4 kişiye saldırayımda itiraf yapılsın bana.:A
@Bully 'ye sallıyorum oda itiraf yapmıyorum sen itiraf yapabilecek potansiyeldekilerin listesini ver bu hafta yükleneyim onlara bana kötü vahşet dolu itiraflar yapılsın.:Z
@Bully haftaya itiraf yapacak, sezon finaline özel. :A Yani söz almadım ama hatrım için yapmalı keza @Amoureux de sağda solda bana saldırıp laf atacağına itiraf göndermeli. :)

:A ertesi gün araba turu yaptım o şarkiyida usb ye aktardım. Sen @denizz19 ve @Bully aklimda oldunuz yolculuk esansinda çünkü sizin sevdiğiniz şarkılardan oluşan karışık bir liste yaptim :D

Ben ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.:A

Hangisi geçen hafta yaptığın mı? :A

1 tane var zaten.:)) Niye algı yapıyorsun.:A

Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.:A

Ben ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.:A

Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.:A
Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zaten :A

Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye. :A

Itiraf 10
kesin sevdiğim birisindir ama ben yinede cevap vereyim.
Vadikizinin senin itirafini takmamasi zoruna gitti galiba ? amacın belliki ezip inciltmek ve başaramayincada tekrar saldırıya geçiyorsun. Sen uğraşacak başka birilerini bul bence. @vadikızı eski vadikizi değil oyüzden sen anca çirkin imalarınla kalakalırsın.

itiraf7
bu konuyu daha önce başka konudada @vadikızı na demiştiniz.
smile burda kişilere özelde bizmi bilmiyoruz???
:A <--- bu benim en fazla kulandığım smile ee ne yani başkası kullanınca benimi taklit ediyor?
bu itiraf en saçma itiraf olmuş