Ona kötü itiraf demeyelim de kötü duyguları dile getiren itiraflar diyelim. 😛zamaninda kötü itiraf yapmışta olabilirim
inan bana böylesi daha iyi
zaten @vadikızı na yeterince gereksiz kötü itiraflar yapılıyor
@Bully haftaya itiraf yapacak, sezon finaline özel. Yani söz almadım ama hatrım için yapmalı keza @Amoureux de sağda solda bana saldırıp laf atacağına itiraf göndermeli.Bana itiraf yapılmamış ki bu hafta 3-4 kişiye saldırayımda itiraf yapılsın bana.
@Bully 'ye sallıyorum oda itiraf yapmıyorum sen itiraf yapabilecek potansiyeldekilerin listesini ver bu hafta yükleneyim onlara bana kötü vahşet dolu itiraflar yapılsın.
Hangisi geçen hafta yaptığın mı?Bende zaten artık itiraf yapmıyorum yaptığım itiraf ilgi görmedi.
Hangisi geçen hafta yaptığın mı?
Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zatenBen ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.
1 tane var zaten.) Niye algı yapıyorsun.
Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.
Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye.Ben ile Kaan neysede Deniz'in sevdiği şarkılar iğrenç.s.s Kendisi tam bir aşiftedir hiç sevmem.
1 tane var zaten.) Niye algı yapıyorsun.
Aynen hani gömdün resmen falan konuşmuştuk o kişi ile ilgili olan olaaayy itirafım.
Sıla harika 😉 dünde birinci oldu zaten
Zaten 40 yılın başında itiraf gönderiyon nasıl hatırlıyım hangi neydi diye.
Ne yapsam beğendiremiyorum arkadaş. Nasıl bir cümle yazayım...O harikayı ben MS All Star'da gömmüştüm.)
Biraz inandırıcı cümleler kur madem beni aklamaya çalışıyorsun.
Ben sıvacı grubu birbirinden hiç ayırmıyorum. Acaba @destere'den ders alsam nasıl olur.