Yok senin olmadığın belli zaten@denizz19 bu hafta itiraf göndermedim, hani sana yapılan itirafları ben yapmışım diye düşünürsün falan şimdiden söyleyeyim
Yok senin olmadığın belli zaten@denizz19 bu hafta itiraf göndermedim, hani sana yapılan itirafları ben yapmışım diye düşünürsün falan şimdiden söyleyeyim
Programı ben sunmasan sana kesin yapardım.Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor
Programı ben sunmasan sana kesin yapardım.Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor
Uzun zamandır yoksun ki seni pat diye görünce şaşırdım. 😱 Doktorluk zor iş gerçi.İtitaf 15 te kendimi gördüm
Ama insan bi sorar neden cevaplamıyprsun diye belki görmemiştir belki ailesinin yanındadır pek girmiyodur belki hastadır Belkide diycek bişi bulamamıştır
Bunların hrpsi bende oluyor
Ondan değil bursaya gittim geldim bide hastayımUzun zamandır yoksun ki seni pat diye görünce şaşırdım. 😱 Doktorluk zor iş gerçi.
Aaaa geçmiş olsun, salgın var diyorlar seni de vurmuş demek.Ondan değil bursaya gittim geldim bide hastayım
Yok benimki farklıAaaa geçmiş olsun, salgın var diyorlar seni de vurmuş demek.
Ne desem tutturamadım. Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor. Ama Bursa iyi gelmiştir sana.Yok benimki farklı
Gastritim reflü olmak üzereymiş ve fmf olma ihtimalim varmış genetik test yaptık brlli olcak fmf ilaçları iyi geliyor ama
Yok bursada hep hastanelerdeydim fmf zor bi hastalık 3-4 defa ataklarını falan geçirdim baya kötüNe desem tutturamadım. Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor. Ama Bursa iyi gelmiştir sana.
Sen deyince internetten araştırdım evet çok kötü bir hastalıkmış. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ailevi_Akdeniz_Ateşi Hepsini okuyunca insanın gözü büyüyor.Yok bursada hep hastanelerdeydim fmf zor bi hastalık 3-4 defa ataklarını falan geçirdim baya kötü
Cigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyorSen deyince internetten araştırdım evet çok kötü bir hastalıkmış. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ailevi_Akdeniz_Ateşi Hepsini okuyunca insanın gözü büyüyor.
Gelişme olursa bana da özelden söyle, merak ederim. Bu sağlık konularında çok hassasım. Geçmiş olsun tekrardan inşallah kötü bir şey çıkmaz.Cigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyor
Çiğdemlerin yararlı şeyleri
Tişikkirliritiraf9
önce @Doğu ile muhabettin olsun sonra samimiyetsiz de.
Dogu tüh kendimi tutamadım. artık baska güne erteleyecem soğuk olmayı
Aklına benim gelmemi sağlayan unsur ne oldu çok merak ediyorum.Bana o itirafı yapan kişi yönetim kadrosundaysa aklıma biri gelmiyor değil ama söylemeyeyim ismini