TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor :A

İtitaf 15 te kendimi gördüm :A

Ama insan bi sorar neden cevaplamıyprsun diye belki görmemiştir belki ailesinin yanındadır pek girmiyodur belki hastadır :) Belkide diycek bişi bulamamıştır :)

Bunların hrpsi bende oluyor :)

Yalnız bu kadar bölümdür bana tek bir itiraf yapmayan üyelerimizi esefle kınıyorum, her bölüm birkaç kişi ekseninde dönüyor yorumlamak içimden gelmiyor :A
Programı ben sunmasan sana kesin yapardım. :F

Programı ben sunmasan sana kesin yapardım. :F

@OzaN forumdan giderken son hamlesini yapacak yönetim de şok değişiklik olacak kısaca kimse engel olamaz @MasacRE- 'yine postalamama.:A

E1YaEGMk.jpeg

İtitaf 15 te kendimi gördüm :A

Ama insan bi sorar neden cevaplamıyprsun diye belki görmemiştir belki ailesinin yanındadır pek girmiyodur belki hastadır :) Belkide diycek bişi bulamamıştır :)

Bunların hrpsi bende oluyor :)
Uzun zamandır yoksun ki seni pat diye görünce şaşırdım. 😱 Doktorluk zor iş gerçi.

Yok benimki farklı :)

Gastritim reflü olmak üzereymiş ve fmf olma ihtimalim varmış genetik test yaptık brlli olcak fmf :( ilaçları iyi geliyor ama :(
Ne desem tutturamadım. :bilmem: Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor. :( Ama Bursa iyi gelmiştir sana.

Ne desem tutturamadım. :F Of çok kötü hastalıklar ne diyim Allah şifa versin, hastalığın her türlüsü zor. :( Ama Bursa iyi gelmiştir sana.
Yok bursada hep hastanelerdeydim fmf zor bi hastalık 3-4 defa ataklarını falan geçirdim baya kötü :(

İtiraf 9- Haklısın anonim kardeş bazen ben de kendimi yapmacık buluyorum :A Mühim olan özünü inkar etmemek :)

Cigdem bitkisinden elde edilen kolsişin ilaçları var sabah akşam ondan içiyorum inşallah fmf deilimdir ama öyle duruyor :(

Çiğdemlerin yararlı şeyleri :A
Gelişme olursa bana da özelden söyle, merak ederim. Bu sağlık konularında çok hassasım. Geçmiş olsun tekrardan inşallah kötü bir şey çıkmaz.

itiraf9
önce @Doğu ile muhabettin olsun sonra samimiyetsiz de.
Dogu tüh kendimi tutamadım. artık baska güne erteleyecem soğuk olmayı :A
Tişikkirlir :bhr:

Bana küfredebilirsin ama samimiyetsiz diyemezsin bu mecrada kafa göz kavga ettiğim adamla bile sohbetim var :A Sıkıntısı neyse çözeriz anonim kardeşin. :A Yeter ki ifşa etsin kendini :A :A

Son düzenleme: