Hemde ne durgunluk beni bile şaşırttı.hhhhaaa aa öylemi gerçekten biraz durulmuş gibi değilmi
Hemde ne durgunluk beni bile şaşırttı.hhhhaaa aa öylemi gerçekten biraz durulmuş gibi değilmi
Bi itiraf yapayım dedim oda yanlış paylaşıldı.Arkadaşlar 1. itirafta hata olmuş, anonim değil @Harunnn60'a ait bir itiraf. Şimdi tekzibini yapayım. @denizz19 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Ahmad @vadikızı @RüzgarGülü @destere @EFE UYSAL ve herkes...
İtiraf 1
Siz oturduğunuz yerden insanların özel hayatları hakkında yorum yapma hakkınızı nereden buluyorsunuz. Bu forumda sadece dizi konusu yorumu paylaşılır denildi de bizim mi haberimiz yok. Kendiniz bir şey yapamıyorsunuz diye etrafa saldırmayın. İtiraf yapacaksınız adam gibi itiraflar yapın hade.
- Harunnn60 -
Maalesef. Haftaya daha bombe isimli bir itiraf yaparsın o zaman.Bi itiraf yapayım dedim oda yanlış paylaşıldı.
Arkadaşlar 1. itirafta hata olmuş, anonim değil @Harunnn60'a ait bir itiraf. Şimdi tekzibini yapayım. @denizz19 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Ahmad @vadikızı @RüzgarGülü @destere @EFE UYSAL ve herkes...
İtiraf 1
Siz oturduğunuz yerden insanların özel hayatları hakkında yorum yapma hakkınızı nereden buluyorsunuz. Bu forumda sadece dizi konusu yorumu paylaşılır denildi de bizim mi haberimiz yok. Kendiniz bir şey yapamıyorsunuz diye etrafa saldırmayın. İtiraf yapacaksınız adam gibi itiraflar yapın hade.
- Harunnn60 -
sana itirafıma bak dikkate alırsın inş ayollBi itiraf yapayım dedim oda yanlış paylaşıldı.
Hep kibrinden,egondanBi itiraf yapayım dedim oda yanlış paylaşıldı.
Nasıl üzüldüm şimdiArkadaşlar 1. itirafta hata olmuş, anonim değil @Harunnn60'a ait bir itiraf. Şimdi tekzibini yapayım. @denizz19 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Ahmad @vadikızı @RüzgarGülü @destere @EFE UYSAL ve herkes...
İtiraf 1
- Harunnn60 -
Aynen nerden buluyorlar bu smileyleri.Zaten smileyden belliydi aklıma @Forumdash ile Harun geldi ama Forumdashin adı bile meçhulken böyle bir itiraf yapması mantıklı olmazdı.
Kıyamam annem omuzum her daim sana açık yaslayabilirsin.Nasıl üzüldüm şimdi
Aşk ve Maviye baktın mı harp çıktı resmen saç baş yolmalar, kavgalar falan filan koşAynen nerden buluyorlar bu smileyleri.
Kıyamam annem omuzum her daim sana açık yaslayabilirsin.
Hala devam ediyorsa netten canlı yayın açayım. Merak ettim.Aşk ve Maviye baktın mı harp çıktı resmen saç baş yolmalar, kavgalar falan filan koş
Ohoo daha 12 ye çok var camı taşlıyor şimdi pembeHala devam ediyorsa netten canlı yayın açayım. Merak ettim.
Açar açmaz cam kırıldı şimdi seni etiketleyip yazacaktım. Dizinin konusuna geçelim.Ohoo daha 12 ye çok var camı taşlıyor şimdi pembe
Ohoo daha 12 ye çok var camı taşlıyor şimdi pembe
Aynı soruyu konuda sorbabası ölen adamla cemalın kızı evlendinmi deniz
Arkadaşlar 1. itirafta hata olmuş, anonim değil @Harunnn60'a ait bir itiraf. Şimdi tekzibini yapayım. @denizz19 @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @Ahmad @vadikızı @RüzgarGülü @destere @EFE UYSAL ve herkes...
İtiraf 1
- Harunnn60 -
Selim senden iki alıntı bildirimi geldi, tek mesaj var.lady gaganın çok üstüne gittiler bir yerden pırtlayacağı belliydi kısmet bugüneymiş
sen kafanı kaşıtmaya devam et eminim bir gün çözersin olayıSelim senden iki alıntı bildirimi geldi, tek mesaj var.