Heee programlardaki oyları yayınlama gibi şimdi anladım, aslında çok iyi fikir biraz düşünüyüm de 13. bölüm sezon finali, gelecek sezon o formata geçebiliriz.
Süpersin abim.![]()
Aynen aslında sezon finalinde dene bence gem büyük kapatırsın.
Heee programlardaki oyları yayınlama gibi şimdi anladım, aslında çok iyi fikir biraz düşünüyüm de 13. bölüm sezon finali, gelecek sezon o formata geçebiliriz.
Süpersin abim.![]()
Sen beni forumdan saymıyorsun baksanaBen onu mu kast ettim.
Demek istediğim mesela hafta yayınlandı ben itiraf yaptım anonim olarak x kişi ile ilgili ve bana hak veren var ama çekiniyor bu durumda anonim olarak itiraf yapıp ateşi körükler seninse konun coşar.
Beni sevmiyor musun.![]()
Sırıtıyorum işteSen siritmayinca iyi olmuyor, hadi ben neyse.
Sen iste yeter ki, o duruma da bir el atariz.![]()
Seni programın drama direktörü yapacağım.Aynen aslında sezon finalinde dene bence gem büyük kapatırsın.![]()
Sen beni forumdan saymıyorsun baksanasen herkesi seversin ama cenazene ben gelirim
Sırıtıyorum işteneyse fazla yazmayayım konunun ciddiyetini bozarım belki.
![]()
Seni programın drama direktörü yapacağım.![]()
Senin haddin mi beni yermek beni zaten yerenler olduBen seni yermeyi seviyorum sonuçta sevmiş oluyorum yani.![]()
Drama hepsini kapsar.Ben seni yermeyi seviyorum sonuçta sevmiş oluyorum yani.
Kaos direktörü olur benden anca zaten dramada onu yapıyor galiba.![]()
Senin haddin mi beni yermek beni zaten yerenler oldu![]()
Drama hepsini kapsar.![]()
Kırmızı harflerle yazacağım.Aynen ya Atacan bir yerden bartuş bir yerden gömüyor.
Senin dramına döndü forum yakında uçurum denersin
O zaman haftaya konuya drama müdürü olarak yaz benim adımı.![]()
Hayatımın şokunu yaşıyorum bugün gerçekten 😵Aynen ya Atacan bir yerden bartuş bir yerden gömüyor.
Senin dramına döndü forum yakında uçurum denersin
O zaman haftaya konuya drama müdürü olarak yaz benim adımı.![]()
Hayatımın şokunu yaşıyorum bugün gerçekten 😵
Kırmızı harflerle yazacağım.
Ben @denizz19'u yermedim arkadaşı olarak rahatsız olduğum durumu dile getirdim. 😉
Kendini onlarla mukayese etme zararlı çıkarsınBenim kıymetimi bil işte bak bunların hepsi sinsi benim koltuğumda gözleri var.![]()
Öffff abartma artık.Hayatımın şokunu yaşıyorum bugün gerçekten 😵
Zaten kolay havaya giren birisin.Benim kıymetimi bil işte bak bunların hepsi sinsi benim koltuğumda gözleri var.
Büyük ve kalın harfler olsun ama nickim kalın harfli ve büyük olsunlar direktörü yazın normal olabilir.
Havaya girdim hemen.![]()
Kendini onlarla mukayese etme zararlı çıkarsın![]()
Zaten kolay havaya giren birisin.![]()
Tamam kes daha fazla gırgır şamata dönmesin sonra silmek zorunda kalırım mesajlarımı yine.Haklısın Denizcim benim için dışım bir hiç sinsi yönüm yok.![]()
Tamam kes daha fazla gırgır şamata dönmesin sonra silmek zorunda kalırım mesajlarımı yine.
Protesto yaparsanız böyle itiraf olur işte Size özel göndermem var sen Sezon finalinde Safiye Sultanın üstüne Düşüyorsunhakkımdaki güzel düşüncelerin için teşekürler @dosimosi