O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belliKaosu kaçırdın.1 saat önce gelsen ortalık yıkılıyordu.
![]()
O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belliKaosu kaçırdın.1 saat önce gelsen ortalık yıkılıyordu.
![]()
Doğru tespit aga hemen büyük resmi görmüşsün.O silinen itiraf 14'ten ötürü bir şeyler olmuş belliYoksa 5 sayfalık bir konu değil bu
![]()
Şu programdan bir gün önce mesaj kutumuzu şenlendir ben de ifşahatlarda bulunayım.Doğru tespit aga hemen büyük resmi görmüşsün.![]()
Sansürsüz olursa sonsuz destek veririmİtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
sokak sanati ile fişniğin biri bin para şeklinde ki programım yakında başlayacak.
@MEnes @mrt-06 @Bully @Doğu @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici desteklerinizi bekliyorum. Her türlü vahşet çirkinlik serbest @OzaN 'dan izin aldım.![]()
İş görmez.İtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
sokak sanati ile fişniğin biri bin para şeklinde ki programım yakında başlayacak.
@MEnes @mrt-06 @Bully @Doğu @Çiğdem- @denizz19 @Billy Kane @EFE UYSAL @eskici desteklerinizi bekliyorum. Her türlü vahşet çirkinlik serbest @OzaN 'dan izin aldım.![]()
Sansürsüz olursa sonsuz destek veririm![]()
İş görmez.![]()
Üff sıkıldım senle konuşmaktan yarın sınav var uğraşamam şimdi yarın ve öbür gün haddini bildiririm hatırlatSansür koyarsak sansürsüz olanı spoiler içinde bur daha yayınlarız
Neden senin ağzından girer burnundan çıkarım![]()
Üff sıkıldım senle konuşmaktan yarın sınav var uğraşamam şimdi yarın ve öbür gün haddini bildiririm hatırlat![]()
Bak büyük söz ettin ona göre sezon finaline 2 kala artık zamanı geldi.Şu programdan bir gün önce mesaj kutumuzu şenlendir ben de ifşahatlarda bulunayım.Unutuyorum sürekli
![]()
Fişnik ne la.İtiraflar programının aldığı reytinglerden esinlenilerek hazırlayacağım
Bak büyük söz ettin ona göre sezon finaline 2 kala artık zamanı geldi.
Fişnik ne la.![]()
Zaten izlemiyorum dedim ya. .ssKısmetse olur izlemediğin ne kadar belli![]()
Sevindin mi.
Ağzın başka gözün başka söylüyor abla.hhahaah yok cnm çok üzüldüm![]()
Teşekkürler.Pek beyenmedim bu haftaki itirafları.
Eline sağlık Atacan.![]()
sen beni boşver ayoll asıl @destere üzülmüşmüdürAğzın başka gözün başka söylüyor abla.
Teşekkürler.![]()
Bilmem ki ama @destere artık eskisi gibi değil kadınına sahip çıkan bir insan profilini aldı.
hhhhaaa aa öylemi gerçekten biraz durulmuş gibi değilmiBilmem ki ama @destere artık eskisi gibi değil kadınına sahip çıkan bir insan profilini aldı.Yani gözü senden başkasını görmüyormuş.
![]()