o senin demis oldugunu umut ettmistir. söyleyenin bir erkek olacagini tahmin edemedi galibahhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah
o senin demis oldugunu umut ettmistir. söyleyenin bir erkek olacagini tahmin edemedi galibahhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah
Seda'm, Kadırgalım, reyting makinem, idolüm, her şeyim.
Keşke çatlasan da kurtulsak.al işte niye söyledin ki , meraktan çatlarım ben şimdi
Hayır kendime forumun Acun'u diyordum Kazanmak İçin 25 Saniye'yi sunduğum zamanlar belki ondan öyle aklında kalmıştır.Biri ile girdin belki yakupta yada revanda olabilir. Acundun bir ara.
Aman tamam naparsan yap, bilmediğim sapık bile komedi gibi adafsdagwgbelki de faruk virüsü başkasından bulaşmıştır bekle ve gör
Seda'm, Kadırgalım, reyting makinem, idolüm, her şeyim.
Keşke çatlasan da kurtulsak.
Hayır kendime forumun Acun'u diyordum Kazanmak İçin 25 Saniye'yi sunduğum zamanlar belki ondan öyle aklında kalmıştır.
Aynen Atacan.sesli guldum
ee bari söyle ismini atacanmi yoksa ??
Umarım 2 haftaya kalmaz , programınız ilgi çekmez hale gelir de rezil olursunuz.(Ben beddua ettim mi tutar.)Seda'm, Kadırgalım, reyting makinem, idolüm, her şeyim.
Keşke çatlasan da kurtulsak.
Hayır kendime forumun Acun'u diyordum Kazanmak İçin 25 Saniye'yi sunduğum zamanlar belki ondan öyle aklında kalmıştır.
Programımız sayesinde son zamanlarda forumda ivme kaybeden iki ismi de gündem yaptık farkı gerçek biz.@xemrexxx ve @sokak sanati hadi öpüşüp barışınbakın bütün forum küslüğünü konuşup , barışmanızı istiyor 😛
hhhah bu itirfları yapan herif versin sana başlık parasını ayollolsun ben rahatsız değilim herkes beni sevebilir hem sen niye kıskandınki ?) herkesten daha avantajlısın yeterki başlık parası ve yüz görümlülüğü vermeye razı ol beni kaparsın
Barıştırıverin de bir işe yarayınProgramımız sayesinde son zamanlarda forumda ivme kaybeden iki ismi de gündem yaptık farkı gerçek biz.@sokak sanati @xemrexxx
Hayır koymadım. 😡Yok hayır eminim yaptın.
Çok beklersin.Umarım 2 haftaya kalmaz , programınız ilgi çekmez hale gelir de rezil olursunuz.(Ben beddua ettim mi tutar.)
ona bakma sen aramızı açıp ikimizide evde bırakmaya niyetlihhhah bu itirfları yapan herif versin sana başlık parasını ayoll
hhhaah hayır beeona bakma sen aramızı açıp ikimizide evde bırakmaya niyetlibiz hiçbişey olmamış gibi evlik hazırlıklarına devam edelim)
Bence sen yanlış hatırlıyorsun programda @destere sana itiraf yapmıştı öyle başlamıştı bu efsane.hhhaah hayır bee
ozamanlar bir bıyıklı adam fotosu var bir konuda peşime takılmıştı ama hatırlamıyorum başlarda biraz tedirgin olmuştum
İtiraf programı mı evlendirme programı mı belli değil
birde anonim yapmıştı de tam sıva lafıBence sen yanlış hatırlıyorsun programda @destere sana itiraf yapmıştı öyle başlamıştı bu efsane.
Geçen bakteri ürettik sayılmaz mıbir kere daha canlılar nasıl çoğalıyor diye uygulamalı ders bile alamamışsın yani senden olsa olsa tüpçü olur tıpçılık için 6 yılı bitirmen şart tıpın çaylağına tüpçü diyorlardı)
@xemrexxx şu tüpcanlı karikatür vardı şimdi o aklıma geldi) onu nerden bulmuştuk ya buraya yapıştırsaydık bari)
Bir şeyi de eleştirme be. .ss Başından beri aynı formatız, sadece bu programda tanıştılar diyoruz zaten evli değiller saftirik.İtiraf programı mı evlendirme programı mı belli değilbaktın Çiğdem-destere den sonra evlilik sektörü çöktü sonra bu piyasaya mı geçiş yaptın
@DarkLeqenD 'i kandırıyım dedim ama yemiyor.birde anonim yapmıştı de tam sıva lafı) benim itirafım yok zaten söylemediğim halt kalmadı kıza daha ne itirafı edeyim)
erkek olsa bile hayatım mayatım dediğine göre bana yanık demekkio senin demis oldugunu umut ettmistir. söyleyenin bir erkek olacagini tahmin edemedi galiba
Geçen bakteri ürettik sayılmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?