TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yılan işte.
Bana özelden ne vaatler sunuyor. Yiğiti ulu orta zaten ayartıyordu.

O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir.

😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱

Bende bağımsız mesajda yayınlarım.

Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.

ben @sokak sanati ile ilgili hiç birşey demem istediğini desin bana önemli değil

2 kişi arasına 3. giremez.
Ayrıca haklıyım neyin özürü.

haklı değilsin haksızsın tamam mı haklı bir tarafın yok şarkıların aynı olmadığını
bir insanın bazen tüm albümü değilde sadece bir kaç şarkıyı seveceğini anlamıyosun

Son düzenleme:
Bir önceki hafta yazdığım bildirimlerden rahatsız olan bu haftada mesajlarda sadece bir tane smiley kullanıyorum diye samimiyetsiz bulan anonim
aynı kişi yada farklı kişimi bu arkadaş bilmiyorum ama sırf smileye göre samimiyetsiz bulması çok komikmiş
forumda şu ana kadar bir samimiyetsizliğimi fark eden olduysa belirtsin ancak ısrarla saçma sapan takıntılarla yorum yapmak anonim arkadaşa yakışmamış
keşke adınıda belirtmiş olsaydı anonim kişi

İTİRAF ALIMLARI VE KONUK ÜYEMİZ...
4. Bölümümüzün itiraf alımları devam ediyor! Bana özel mesaj yoluyla anonim ya da isimli itiraflarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca haftanın konuk üyesi de belli oldu, @Çiğdem- arkadaşımız hakkında da itiraflarınızı bekliyorum. Konuk üyemiz hakkında itiraf ya da soru tarzında isimli/anonim itiraflarınızı yine bana özel mesajla gönderebilirsiniz.​

Bu hafta yokmuydu bu? Canım sıkıldı bana itirafları pmden yolla ben okuyayım

Bu hafta yokmuydu bu? Canım sıkıldı bana itirafları pmden yolla ben okuyayım
Yok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.

Çiğdem hakkında itiraf gönderebilirsin ama.