Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.2 kişi arasına 3. giremez. Ayrıca haklıyım neyin özürü.
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.2 kişi arasına 3. giremez. Ayrıca haklıyım neyin özürü.
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.
Benim ki bomba ama.
senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma itiraf yapabilirsin diye 😱😱😱Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.
O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir.Benim ki bomba ama.
😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma ğtiraf yapabilirsin diye 😱😱😱
senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma ğtiraf yapabilirsin diye 😱😱😱
O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir.
😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱
Gerekirse bağımsız medyaya da kayyum atarız. .ssYılan işte. Bana özelden ne vaatler sunuyor. Yiğiti ulu orta zaten ayartıyordu.
Bende bağımsız mesajda yayınlarım.
Gerekirse bağımsız medyaya da kayyum atarız. .ss
İtiraf 24'ü okudun mu?Hadsiz.s.s Hiç eleştiriye açık değilsin.
İtiraf 24'ü okudun mu?
@Tolstoyevski yapmaz bence ya.Okudum tabi. @Tolstoyevski gibi duruyor o itiraf. Son zamanlarda o sana biraz kin besliyor gibi.
ben 15 temmuzu anlatıyorum acaba başarılı olsaydı forumda olmazdıOkudum tabi. @Tolstoyevski gibi duruyor o itiraf. Son zamanlarda o sana biraz kin besliyor gibi.
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.
2 kişi arasına 3. giremez. Ayrıca haklıyım neyin özürü.
İTİRAF ALIMLARI VE KONUK ÜYEMİZ...
4. Bölümümüzün itiraf alımları devam ediyor! Bana özel mesaj yoluyla anonim ya da isimli itiraflarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca haftanın konuk üyesi de belli oldu, @Çiğdem- arkadaşımız hakkında da itiraflarınızı bekliyorum. Konuk üyemiz hakkında itiraf ya da soru tarzında isimli/anonim itiraflarınızı yine bana özel mesajla gönderebilirsiniz.
Yok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.Bu hafta yokmuydu bu? Canım sıkıldı bana itirafları pmden yolla ben okuyayım
ayy sanada eğlence çıktıYok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.
Çiğdem hakkında itiraf gönderebilirsin ama.
@Çiğdem- hakkında ne itiraf edeyim ki baştan beridir benim de savundugum şey iftira bunlarYok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.
Çiğdem hakkında itiraf gönderebilirsin ama.