TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuda bir tane bile öyle yorum yok. :A

Siz toplam puanlarda bir oynama yapıyorsunuz isterseniz birinci olacak üyeyi söyleyeyim? :A

Hiçte iftira etmekten çekinmiyor.s.s Tamam Cikonun matematiği zayıfta sinsi sinsi bekleyen her puanı hesaplayanlar var.:A Açık oylama işte.

Hiçte iftira etmekten çekinmiyor.s.s Tamam Cikonun matematiği zayıfta sinsi sinsi bekleyen her puanı hesaplayanlar var.:A Açık oylama işte.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri iftira oldu. :A @Çiğdem- ile anlaşmama göre bu şok gerçeği yeni hafta sonuç konusunda açıklayacağım. :A İşin garibi Çiğdem bu gerçeği açıklamam için ısrar etti. :A

Bir ara feci takmıştık senle ona, kavga videolarını izliyorduk. Özellikle Ayşegül ile kavgaları efsaneydi kıza kısa demişti nasıl bağırmıştı Özlem'e. :A
Benim Yazdığım senaryo tarzı fransız formatıyla yazıyorum ben Amerikan formatıyla yazmadım hiç arka sokaklarda iki formatı birden kullanıyor senaryo yazarken

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekleri söylemek ne zamandan beri iftira oldu. :A @Çiğdem- ile anlaşmama göre bu şok gerçeği yeni hafta sonuç konusunda açıklayacağım. :A İşin garibi Çiğdem bu gerçeği açıklamam için ısrar etti. :A
ayıp ayıp biz senin programının reklamını yapalım sen bizim programımıza şey et :ppp:

zuhal topal gibi oldum vlla hahaha :F :F :F