TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma ğtiraf yapabilirsin diye 😱😱😱

Yılan işte.:A Bana özelden ne vaatler sunuyor. Yiğiti ulu orta zaten ayartıyordu.:F

O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir. :A

😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱

Bende bağımsız mesajda yayınlarım.:A

Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence. :A

ben @sokak sanati ile ilgili hiç birşey demem istediğini desin bana önemli değil

2 kişi arasına 3. giremez.:A Ayrıca haklıyım neyin özürü.:F

haklı değilsin haksızsın tamam mı haklı bir tarafın yok şarkıların aynı olmadığını
bir insanın bazen tüm albümü değilde sadece bir kaç şarkıyı seveceğini anlamıyosun

Son düzenleme:
Bir önceki hafta yazdığım bildirimlerden rahatsız olan bu haftada mesajlarda sadece bir tane smiley kullanıyorum diye samimiyetsiz bulan anonim:) aynı kişi yada farklı kişimi bu arkadaş bilmiyorum ama sırf smileye göre samimiyetsiz bulması çok komikmiş:) forumda şu ana kadar bir samimiyetsizliğimi fark eden olduysa belirtsin ancak ısrarla saçma sapan takıntılarla yorum yapmak anonim arkadaşa yakışmamış:) keşke adınıda belirtmiş olsaydı anonim kişi:)

İTİRAF ALIMLARI VE KONUK ÜYEMİZ...
4. Bölümümüzün itiraf alımları devam ediyor! Bana özel mesaj yoluyla anonim ya da isimli itiraflarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca haftanın konuk üyesi de belli oldu, @Çiğdem- arkadaşımız hakkında da itiraflarınızı bekliyorum. Konuk üyemiz hakkında itiraf ya da soru tarzında isimli/anonim itiraflarınızı yine bana özel mesajla gönderebilirsiniz.​

İTİRAF ALIMLARI VE KONUK ÜYEMİZ...
4. Bölümümüzün itiraf alımları devam ediyor! Bana özel mesaj yoluyla anonim ya da isimli itiraflarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca haftanın konuk üyesi de belli oldu, @Çiğdem- arkadaşımız hakkında da itiraflarınızı bekliyorum. Konuk üyemiz hakkında itiraf ya da soru tarzında isimli/anonim itiraflarınızı yine bana özel mesajla gönderebilirsiniz.​

Bu hafta yokmuydu bu? Canım sıkıldı bana itirafları pmden yolla ben okuyayım :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking