Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.2 kişi arasına 3. giremez.Ayrıca haklıyım neyin özürü.
![]()
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.2 kişi arasına 3. giremez.Ayrıca haklıyım neyin özürü.
![]()
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.![]()
Benim ki bomba ama.![]()
senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma itiraf yapabilirsin diye 😱😱😱Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.![]()
O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir.Benim ki bomba ama.![]()
😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma ğtiraf yapabilirsin diye 😱😱😱
senin programına itiraf yapsınlar diye senmi bu üyeleri birbirine düşürüyorsun acaba aaa aklıma şimdi dank etmeye başladı kim tartışıyorsa sen oradasın programıma ğtiraf yapabilirsin diye 😱😱😱
O son gönderdiğin RTÜK engeline takılabilir.
😱 Çiğdem senden korktum şuan, şeytan gibisin. 😱
Gerekirse bağımsız medyaya da kayyum atarız. .ssYılan işte.Bana özelden ne vaatler sunuyor. Yiğiti ulu orta zaten ayartıyordu.
Bende bağımsız mesajda yayınlarım.![]()
Gerekirse bağımsız medyaya da kayyum atarız. .ss
İtiraf 24'ü okudun mu?Hadsiz.s.s Hiç eleştiriye açık değilsin.![]()
İtiraf 24'ü okudun mu?![]()
ben 15 temmuzu anlatıyorum acaba başarılı olsaydı forumda olmazdı
Bilemiyorum ama @vadikızı ablam sana çok bozukmuş abla itirafını gönder bu konuda bence.![]()
2 kişi arasına 3. giremez.Ayrıca haklıyım neyin özürü.
![]()
İTİRAF ALIMLARI VE KONUK ÜYEMİZ...
4. Bölümümüzün itiraf alımları devam ediyor! Bana özel mesaj yoluyla anonim ya da isimli itiraflarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca haftanın konuk üyesi de belli oldu, @Çiğdem- arkadaşımız hakkında da itiraflarınızı bekliyorum. Konuk üyemiz hakkında itiraf ya da soru tarzında isimli/anonim itiraflarınızı yine bana özel mesajla gönderebilirsiniz.
Yok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.Bu hafta yokmuydu bu? Canım sıkıldı bana itirafları pmden yolla ben okuyayım![]()
ayy sanada eğlence çıktıYok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.
Çiğdem hakkında itiraf gönderebilirsin ama.![]()
@Çiğdem- hakkında ne itiraf edeyim kiYok yeni bölüm Pazartesi, itiraflarımız bol olsun diye yayınlama aralığını biraz uzattım.
Çiğdem hakkında itiraf gönderebilirsin ama.![]()