Benim laflarımla beni vurmaya çalışma.
Benim alnım ak, yüzüm pak.![]()
Seni pakmaya bile paklayamaz.
Benim laflarımla beni vurmaya çalışma.
Benim alnım ak, yüzüm pak.![]()
Hadi ordan. Nasıl olsa kim gönderdi herkes kendini biliyor. Boşuna kendini yıpratıyorsun.Seni pakmaya bile paklayamaz.Yılan oluşun tescilli resmen.
![]()
Hadi ordan. Nasıl olsa kim gönderdi herkes kendini biliyor. Boşuna kendini yıpratıyorsun.
Senaryo olan program @Çiğdem-'inki.![]()
Konuda bir tane bile öyle yorum yok.Ama herkeste ben bu hafta itiraf yapmadım diyor.
Asil bizim alnımız ak. Açık oylama bizim ki. Anonim şeyler yok bizde.![]()
Konuda bir tane bile öyle yorum yok.
Siz toplam puanlarda bir oynama yapıyorsunuz isterseniz birinci olacak üyeyi söyleyeyim?![]()
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri iftira oldu.Hiçte iftira etmekten çekinmiyor.s.s Tamam Cikonun matematiği zayıfta sinsi sinsi bekleyen her puanı hesaplayanlar var.Açık oylama işte.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri iftira oldu.@Çiğdem- ile anlaşmama göre bu şok gerçeği yeni hafta sonuç konusunda açıklayacağım.
İşin garibi Çiğdem bu gerçeği açıklamam için ısrar etti.
![]()
Aynı Özlem Özden gibiyim. 😎 Yarışma programlarındaki idol tipim Özlem Özdendir.Bakalım ne yılanlık yapacaksın yine.![]()
Aynı Özlem Özden gibiyim. 😎 Yarışma programlarındaki idol tipim Özlem Özdendir.![]()
Bir ara feci takmıştık senle ona, kavga videolarını izliyorduk. Özellikle Ayşegül ile kavgaları efsaneydi kıza kısa demişti nasıl bağırmıştı Özlem'e.Özledik kendisini.![]()
Benim Yazdığım senaryo tarzı fransız formatıyla yazıyorum ben Amerikan formatıyla yazmadım hiç arka sokaklarda iki formatı birden kullanıyor senaryo yazarkenBir ara feci takmıştık senle ona, kavga videolarını izliyorduk. Özellikle Ayşegül ile kavgaları efsaneydi kıza kısa demişti nasıl bağırmıştı Özlem'e.![]()
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri iftira oldu.@Çiğdem- ile anlaşmama göre bu şok gerçeği yeni hafta sonuç konusunda açıklayacağım.
İşin garibi Çiğdem bu gerçeği açıklamam için ısrar etti.
![]()
ayıp ayıp biz senin programının reklamını yapalım sen bizim programımıza şey etHiçte iftira etmekten çekinmiyor.s.s Tamam Cikonun matematiği zayıfta sinsi sinsi bekleyen her puanı hesaplayanlar var.Açık oylama işte.
Beni hep @sokak sanati dolduruyor. .ssayıp ayıp biz senin programının reklamını yapalım sen bizim programımıza şey et
zuhal topal gibi oldum vlla hahaha![]()
![]()
![]()
sen bir senaryoma harunu çağırsana moderatör olunca şımardıayıp ayıp biz senin programının reklamını yapalım sen bizim programımıza şey et
zuhal topal gibi oldum vlla hahaha![]()
![]()
![]()
Harunu keşke moderatör kim yaptıysa beşiktaşın şampiyonluğunda fazla şımardıBeni hep @sokak sanati dolduruyor. .ss
tövbe tövbe burada savunuyor gibi görünüyor @sokak sanati 😱