Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ohoo. Ona daha çok var. O zamana kadar ben Admin olurum belki Editörlükten başlayıp
Benim de 2 senelik planımda senle 80 Günde Devri Alem vardı bunun yanı sıra 2 sene içinde hayatımın aşkıyla evlenmek var, acele ediyorum ben her an her şey olabilir.

Reactions: XanTier
Suriyeli Sığınmacılar gibi olacağız desene.
Ama hızla çoğalırız orası kesin.
@Çiğdem- @sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @XanTier @S.G.A.T.
Hepimizi banlarlar bunlar nereden geldi, hepimizin psikolojisini bozarlar diye. 😱
Hayır, forum kurmak bilr yok. Buradan devam. Ozanlı ya da Ozansız
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.
siz yine efendi çocuklar sayılırsınız en azından daha normale yakınsınız @mrt-06 @XanTier @Harunnn60 @sokak sanati

ama @xemrexxx @destere ben @Yiğitt @pompy @Tolstoyevski bizim sohbetlerimizi başka forum kaldırmaz hangi tımarhaneden kaçtınız derler biz kamuflede olamayız sizin gibi

Reactions: Gerekli24
19 dislike almış konu
Tek like eden RüzgarGülü.

Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.

Başka foruma gitmek ya da yeni bir forum kurmak tat vermez. Başka foruma gidilirse şu anki ortamın en az yüzde 75'i, yeni bir forum kurulursa yüzde 50'si kaybolur yani bir daha böyle bir aktiflik yakalanmaz ve her şeyden önce on binlerce mesaj geçmişi söz konusu, hafızanın silinmesi tadımızı bozar

Ozan'ın kafa tatiline çıkıp foruma en fazla bir süreliğine ara vermesini temenni ediyorum, temelli bırakması ve hatta hesabını silmesi de yakışmaz. Ama kendi kararıysa saygı duymak gerekir tabi. Forumu @mrt-06 ya devretmesini destekliyorum ben de, aylık ve yıllık sunucu masrafları konusunda da dediğimiz gibi şöyle İninal Kartla PayPal gibi anonim olarak bağış yapabiliriz zaten çok büyük masraf olacağını sanmıyorum ayda kişi başına cips çekirdek parası filan düşer en fazla

Cips çekirdek parası olsa forum giderlerini karşılayamayacak üye yoktur diye tahmin ediyorum
Birinin siteyi komple devralması da Ozan'ın bu zamana kadarki emeğinin karşılığını vermek gerektiği için zor gibi görünüyor. Yönetim olarak konuşsunlar da biz de üyeler olarak elimizi taşın altına sokarız

Ya peki ben hesabıma yatırdığınız parayla cipsler kekler çikolatalar alıp günümü gün edersem.