Ben kapansın demedim, kapanırsa saygı duyarım. Herkes çıkıp kapanmasın mı demek zorunda?Ne kadar bencilce bir cevap.
Ben kapansın demedim, kapanırsa saygı duyarım. Herkes çıkıp kapanmasın mı demek zorunda?Ne kadar bencilce bir cevap.
Eğer yönetimde olursam bu üyeliğimi silerim yani avucunu yalaEdho10.net is coming!
Beni yeniden süper yönetici yapacan mı?Siteyi devralmak için Ozan ile görüşmelere başladığımı siz değerli Fav10 üyelerine bildiriyorum
lordly konusunda söyleceklerimiz şöyle @Çiğdem- oka tıklıyorsun yine son 15 saniye açılıyor safoz @vadikızı @Doğu @batuhankaralar @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @S.G.A.T. @denizz19Lordy konudan banlandın.
Bundan sonra huzur kaçırıcı en ufak mesaja izin yoktur.
Eğer yönetimde olursam bu üyeliğimi silerim yani avucunu yala
lordly konusunda söyleceklerimiz şöyle @Çiğdem- oka tıklıyorsun yine son 15 saniye açılıyor safoz @vadikızı @Doğu @batuhankaralar @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @Dosi @S.G.A.T. @denizz19
Editörlükten başlarsan 2 döneme yaparım tabi olursaBeni yeniden süper yönetici yapacan mı?
Zaten altı üstü 4 editörüz hepimiz moderatör olacağız
Yönetim size kalsın, mutluyum ben sipsiyah rengimle. Çatlayın.Editörlükten başlarsan 2 döneme yaparım tabi olursa
Zaten altı üstü 4 editörüz hepimiz moderatör olacağız
Sen gri ve emeklisin amaYönetim size kalsın, mutluyum ben sipsiyah rengimle. Çatlayın.
Adım siyah yazıyor ama, hoj olan o.Sen gri ve emeklisin ama
Mor rengi sevdiğim doğrudurAdım siyah yazıyor ama, hoj olan o.
Sen morarmışsın mesela.
Forumda OHAL varken Batu'nun Sanal Survivor etiketinin alınmasını talep ediyorum, 6 ay oldu. 😱 @mrt-06Mor rengi sevdiğim doğrudur
Forum gidiyor Sanal Survivor etiketimin derdindesin, sana süper moderatörlük falan yokForumda OHAL varken Batu'nun Sanal Survivor etiketinin alınmasını talep ediyorum, 6 ay oldu. 😱 @mrt-06
Forumun gittiği yok, hazır kaos varken biraz faydalanalım. Rüzgargülü müdür nedir onu postaladık, itirafları kaldırdık, senin etiketi de alalım kaos sürerken.Forum gidiyor Sanal Survivor etiketimin derdindesin, sana süper moderatörlük falan yok
Düzgün cevap versen şaşardım zaten.
@denizz19 bu arkadaş ne diyor gel ifadesini alForumun gittiği yok, hazır kaos varken biraz faydalanalım. Rüzgargülü müdür nedir onu postaladık, itirafları kaldırdık, senin etiketi de alalım kaos sürerken.
Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeliOzan ile görüşmemiz bir noktaya gelsin yönetimi de katıp konuşacağız tabi Aklımda Fav10'u zarar etmeden yönetebilecek projeler var olursa yönetime hisse bile verebilirim
Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedimDüzgün cevap versen şaşardım zaten.
Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli
Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim
Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.
Sen al işte ya Batuşa güvenilmez kapatır gider. Hem sen demo açtın o kadar işi biliyorsun.Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli
Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim
Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.