Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.5 yılım geçti burada. Ben de artık eskisi gibi girmiyorum ve çoğu üyeyi tanımıyorum bile. Zaten forumun profili değişti iyice. Benim için kapanması hiç sorun olmaz sadece arkadaşlarla sinema konuşmayı özlerim muhtemelen. Ama bir yol bulunur büyük ihtimal ve kapanmaz.
Ne kadar bencilce bir cevap.

Ben yıllar önce de teklif etmiştim @OzaN bilir. İstememişti. Para olayını çözsek, sunucu vs gibi olaylardan anlayan var mı forumda? Birde bu para olayı ne kadar yani madem iş bu raddeye geldi bir muhasebe yapalım.

Kapatılmasına saygı duyarım ama bana çözüm bu değil gibi geliyor.

Ben yıllar önce de teklif etmiştim @OzaN bilir. İstememişti. Para olayını çözsek, sunucu vs gibi olaylardan anlayan var mı forumda? Birde bu para olayı ne kadar yani madem iş bu raddeye geldi bir muhasebe yapalım.

@batuhankaralar batuhan var o bu işleri biliyor ya

Neden :A

@XanTier şaka yaptik alt tarafı ama dıslike atmani özlemiştim :A
Fav10 aleyhinde her cümleye olmamış atarım. O pamuk eller boş durmayacak gerekirse eğer :A

Zararına yürütmeye razıyız biz. Yeter ki kapanmasın.

@pompy ve @Maskeli Fedai’den almıyoruz yaz @XanTier :A
Deliye farz yok aynen :A:A:A

Fav10 aleyhinde her cümleye olmamış atarım. O pamuk eller boş durmayacak gerekirse eğer :A

Zararına yürütmeye razıyız biz. Yeter ki kapanmasın.

Deliye farz yok aynen :A:A:A

Ben öğrenmek için sordum iş para olsa sorun olmaz halledilir ama olay forumu yönetmekle bitmiyor. Sunucu, teknik bilgi vs bunları yapabilen eleman(lar) gerek. Tamam eyvallah Ozan cağırınca gelirim diyor ama her şeyde onu çağırmak mantıksız.

Parayı öğrenelim. 20 TL mi, 200 mü, 2 bin mi. Herkesin cebinden 2 bin çıkmaz. İş kapanmasın demeyle olmuyor tabi. Mantıklı olmak gerek.

Ben öğrenmek için sordum iş para olsa sorun olmaz halledilir ama olay forumu yönetmekle bitmiyor. Sunucu, teknik bilgi vs bunları yapabilen eleman(lar) gerek. Tamam eyvallah Ozan cağırınca gelirim diyor ama her şeyde onu çağırmak mantıksız.

Parayı öğrenelim. 20 TL mi, 200 mü, 2 bin mi. Herkesin cebinden 2 bin çıkmaz. İş kapanmasın demeyle olmuyor tabi. Mantıklı olmak gerek.
Onları konuştuk bile. Görev dağılımı ve finansal yönetimler kararlaştırıldı çoktan :A

ay aklıma şu fragman geliyor :(

ama biz bu fragmandaki gibi son yılanlıklarımızı yapalım:A

ne diyordum mesele paraysa burada @Çiğdem- ve @vadikızı ablalarımız var 30 yıldır çeyiz parası biriktiyorlar boğazda yalı bile alırlar:A zaten @Dosi de maaşı euro ile alıyordur @Doğu nun tayyip amcası sağolsun euroy bozdurunca baya ediyor:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd