Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen al işte ya Batuşa güvenilmez kapatır gider. Hem sen demo açtın o kadar işi biliyorsun. :A
Al ben desteklerim seni. Madem anlıyorsun. Para işini hallederiz. :A
Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli :D

Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim :A
Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.
XanTier alırsa forumu dünyanın konuştuğu bir yer haline getirebiliriz, Yakamoz da bize İsveç'ten fayda sağlar. :Z (Ben oyumu sana kullanacağım, kim alsın anketi açılsın. :A)

Bunu tek başına yapman yanlış. Toplu karar verilmeli :D

Ben alırım dedim epey kişi destekledi. Admin olmam dedim favori üye kalırom dedim :A
Para işi ise topluca yapılabilir fikirleri atıldı.
Aramızda para toplamamız sitenin devamı için yetmez kaç yılın verisi var, yoksa yönetimde Atacan zaten gerekli işleri yapıyor o yüzden önce maddi olarak neyin lazım olduğunu öğrenmemiz lazım :A Ama alırsam söz altyapı kısmını sana vereceğim :D

Sen al işte ya Batuşa güvenilmez kapatır gider. Hem sen demo açtın o kadar işi biliyorsun. :A
Ben bilmiyor muyum ayıp ya :A Fav10'u kendini döndürecek şekilde daha profesyonel yönetebiliriz ben size teklifimi yapıyorum :F

Aramızda para toplamamız sitenin devamı için yetmez kaç yılın verisi var, yoksa yönetimde Atacan zaten gerekli işleri yapıyor o yüzden önce maddi olarak neyin lazım olduğunu öğrenmemiz lazım :A Ama alırsam söz altyapı kısmını sana vereceğim :D

Ben bilmiyor muyum ayıp ya :A Fav10'u kendini döndürecek şekilde daha profesyonel yönetebiliriz ben size teklifimi yapıyorum :F
Adminlik teklifini düşüneceğim, ısrar etme daha fazla...

Açık arttırma yaparız senle @XanTier arasında. :A

XanTier alırsa forumu dünyanın konuştuğu bir yer haline getirebiliriz, Yakamoz da bize İsveç'ten fayda sağlar. :Z (Ben oyumu sana kullanacağım, kim alsın anketi açılsın. :A)

Al ben desteklerim seni. Madem anlıyorsun. Para işini hallederiz. :A
Halk beni destekliyor @batuhankaralar :A

Açık arttırma yaparız senle @XanTier arasında. :A
@XanTier işin teknik tarafından anlıyor, ben zaten onu da yanımda istiyorum yoksa siteyi devralırken işin üstesinden tek başıma gelemem :A Ama aynı şekilde kimse forum ve portalıyla buranın altından kalkamaz, mutlaka gelir getirecek şeyler yapmak lazım :D

Bak düşüncemi paylaştım karar senin :F Formula 1 konusu da açarız hem :A

Ben tek başıma karşılamaya bile razıyım bu forum için her şeyi yaparım :A
Ben alırsam, ki öyle bir ısrarım yok, admin bile olmayacağım. Çünkü haketmedim, çaba göstermedim. Mevcut yöneticiler devam eder :A

@XanTier işin teknik tarafından anlıyor, ben zaten onu da yanımda istiyorum yoksa siteyi devralırken işin üstesinden tek başıma gelemem :A Ama aynı şekilde kimse forum ve portalıyla buranın altından kalkamaz, mutlaka gelir getirecek şeyler yapmak lazım :D

Bak düşüncemi paylaştım karar senin :F
Twitter'da TT olalım, para katın da. Ünlüler bizi RT yapsın falan, bir iki kuruşa kıyın da Türkiye'nin Sesi olalım. :Z

Adam yıllardır 20 bin mesaj yazacağım diye ne bekletti bizi, birkaç ayda forumu devralacak hale geldi. :D yılın en beklenmeyen yükselişi. :A

Bak düşüncemi paylaştım karar senin :F Formula 1 konusu da açarız hem :A
O işi ben yaparsam sana yapacak iş yok ki :A

Neyse bu iş saçmalaşıyor. İflas eden bir şirketi paylaşamamak gibi. Halka açıp halkın isteği doğrultusunda hareket edilmesi en doğrusu. Kendi kendimize gelin güvey olmamız çok saçma.