Süper olur, Twitter'da rekorlar kırarız. Hedefim Ozan döneminde yapmaktı bunu ama pek beceremedik. Şimdi hanginiz alırsa orayı halledelim. @batuhankaralarO işlerden anlamam ben. Seni Tvitırcıbaşı yaparız o zaman
Süper olur, Twitter'da rekorlar kırarız. Hedefim Ozan döneminde yapmaktı bunu ama pek beceremedik. Şimdi hanginiz alırsa orayı halledelim. @batuhankaralarO işlerden anlamam ben. Seni Tvitırcıbaşı yaparız o zaman
Benim Twitter'dan daha büyük hedeflerim var onu ne yapacağız Ayrıca yönetim olduğu gibi kalacak orayla uğraşmaya niyetim yokSüper olur, Twitter'da rekorlar kırarız. Hedefim Ozan döneminde yapmaktı bunu ama pek beceremedik. Şimdi hanginiz alırsa orayı halledelim. @batuhankaralar
Ben alırsam Atacan admin kalacak. Onunla halletmrn gerek konuyuSüper olur, Twitter'da rekorlar kırarız. Hedefim Ozan döneminde yapmaktı bunu ama pek beceremedik. Şimdi hanginiz alırsa orayı halledelim. @batuhankaralar
Ben alırsam Atacan admin kalacak. Onunla halletmrn gerek konuyu
XanTier alsın forumu, ben Batuhan'a güvenemiyorum. Her an sürpriz yumurtadan çıkıp hepimizi Suriye bataklığına götürebilir. 😱Benim Twitter'dan daha büyük hedeflerim var onu ne yapacağız
Benim Twitter'dan daha büyük hedeflerim var onu ne yapacağız
Ya ama böyle cümleler kurmayın. Ben alırsam sadece forumu ayakta tutucam. Yönetime karışmamayı planlıyorum dooğal yollardan yönetici olmadığım sürece3 gün sonra da doğum günü Meloşun, hediye olarak kendine alacak işte.
Mesela forum yönetimini Atacan'a bırakıp Fav10'un portal tarafına ağırlık verebilirim, düşünmek için çok erken ama belki bir Youtube kanalı bile açabiliriz. Siz şuanda foruma odaklandınız ama forum aslında sitenin gelirine zarar veriyor, Melih de devralsa birkaç ay sonra bayrağı çekecek yeni fikirler üretmeden buranın ayakta kalması zorBiraz aç da bilelim öyle gizemli olma.
Bırakmazsa bizim kârımıza olmaz mı hiç para harcamayızDaha ortada bir şey yok, biz niye kendi kendimize gelin güvey oluyoruz anlamadım. Ozan'ın morali bozuktu, şimdi doğum günü partisindedir. Mutlu gelir, bırakmıyorum der. Batuhan ve Melih şokta.
Zengin züppesi adam forum alıyor hediye olarak kendine.Ya ama böyle cümleler kurmayın. Ben alırsam sadece forumu ayakta tutucam. Yönetime karışmamayı planlıyorum dooğal yollardan yönetici olmadığım sürece
Bizim için forum önemli, samimiyeti forumdan ibaret. Ozan gibi WordPress üzerinden devam edelim okey ama forum aynen devam etmeli. Karışıp huzurumuzu bozmayalım. Youtube ile uğraşacağımıza Twitter'a ağırlık verip oradan ilerleyelim, dizi izleyenler yorumlayanlar hep Twitter'da. Hep söyledim, yine söylüyorum. Orayı kasmamız lazım. :/Mesela forum yönetimini Atacan'a bırakıp Fav10'un portal tarafına ağırlık verebilirim, düşünmek için çok erken ama belki bir Youtube kanalı bile açabiliriz. Siz şuanda foruma odaklandınız ama forum aslında sitenin gelirine zarar veriyor, Melih de devralsa birkaç ay sonra bayrağı çekecek yeni fikirler üretmeden buranın ayakta kalması zor
Bırakmazsa bizim kârımıza olmaz mı hiç para harcamayız
Forum tarafı devam edecek işte, burayı hiç bozmayacağız zaten bozulduğunda geri toparlayamıyorlar Fav10 Twitter hesabının iyi bir yönetime kavuşması şart ama orasının bize getiri anlamında hiç katkısı yok daha aktif kullanılabilirBizim için forum önemli, samimiyeti forumdan ibaret. Ozan gibi WordPress üzerinden devam edelim okey ama forum aynen devam etmeli. Karışıp huzurumuzu bozmayalım. Youtube ile uğraşacağımıza Twitter'a ağırlık verip oradan ilerleyelim, dizi izleyenler yorumlayanlar hep Twitter'da. Hep söyledim, yine söylüyorum. Orayı kasmamız lazım. :/
Tek fark zengin değilim. Bakiyem ayın 7sinde pozitife çıkacak ama neysekiZengin züppesi adam forum alıyor hediye olarak kendine.
Hele bir düzlüğe çıkalım da açıklarım yönetici değerlendirmelerini.
Göreceğiz şuan uzun bir yazı yazıyor galibaBu Ozanı kafaladım gülüşü mü yoksa?