Haksız oylamalar olduğunu düşündükleri için. Genelde hep komşu ülkeler birbirlerine oy veriyorlar.Türkiye neden yokki acaba ?
Bizim komşu ülkeler varmı acaba ?Haksız oylamalar olduğunu düşündükleri için. Genelde hep komşu ülkeler birbirlerine oy veriyorlar.
Bulgaristan ve Yunanistan katılıyor hep ama onlardan bize pek oy gelmiyorBizim komşu ülkeler varmı acaba ?
Evet bende duydum haksız oylamalar var.Bir kadın çızeceksin şarkı söyleyen grup katıldığında duymuştum haksızlığı.Grubun adını unuttum.Ordada haksızlık vardı.Bulgaristan ve Yunanistan katılıyor hep ama onlardan bize pek oy gelmiyor
Rusya ülkeleri çok ve onlar birbirini çok oyluyorlar
O yıl bizi Manga temsil etti.Evet bende duydum haksız oylamalar var.Bir kadın çızeceksin şarkı söyleyen grup katıldığında duymuştum haksızlığı.Grubun adını unuttum.Ordada haksızlık vardı.
Mangaydı unuttum.O yıl 2.ciydık harelde.Haksızlık yapılmış .Birinci olmalıydık.O yıl bizi Manga temsil etti.
Oh iyi olmuş hak etmişti bunu İsveç Ama Azerbaycan da kötü sonuç almıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Öyleyse o kötü olmuş İlk sayfaya sonuçları ekle istersenİsveç cidden battı @MasacRE ilk 10 rüyalarında ancak
------
Bu halk oylaması ama eskisi gibi ülke ülke değil. Toplam artık
Kazananın konusuna eklemiştim ama tamam buraya atayımOh iyi olmuş hak etmişti bunu İsveç Ama Azerbaycan da kötü sonuç almıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Öyleyse o kötü olmuş İlk sayfaya sonuçları ekle istersen
Sen de İsveç'te şarkıcıyı beğenmedin değil mi benim gibi Azerbaycan evet baya kötü sonuç almış. Kazanan İtalya rock şarkısıymış galiba. Bir bakarım ona ben severim herhalde. Sen nasıl buldun kazananı?Kazananın konusuna eklemiştim ama tamam buraya atayım
Sorma Azerbaycan şok yaşattı
İsveç'e bende sevindim ama aslında ilk 10 hakkıydı.
Hep aynı tarz oluşundan sıkıldım. Şarkıyı dinledikçe iyi geldi ama tabi asla ilk 5ime koymadımSen de İsveç'te şarkıcıyı beğenmedin değil mi benim gibi Azerbaycan evet baya kötü sonuç almış. Kazanan İtalya rock şarkısıymış galiba. Bir bakarım ona ben severim herhalde. Sen nasıl buldun kazananı?
Ya düşün işte İsveç'te yaşayan birisi bile beğenmiyorsa diğer ülkelerden nasıl oy alsın o şarkıcı şey pardon şarkıHep aynı tarz oluşundan sıkıldım. Şarkıyı dinledikçe iyi geldi ama tabi asla ilk 5ime koymadım
İtalya ise dinlerken öyle dikkatimi çekmedi (yarışma gecesi ilk kez dinledim) başlarda eh işte dedim ama sonlarda baya sağlam geldi. Jüri açık ara Fransa ve İsviçre'yi zirveye taşıdı ama İtalya en yüksek halk oyunu alıncı kazanmasını istedim ve hak yerini buldu böylelikle.
Şuan sana bunları yazarken dinliyorum özellikle en sondaki müziği sevdiğimi söylemeliyim. Finlandiya da bu tarz ama onları daha fazla beğenmiştim. Onu da dinle bence.
Seneye bambaşka şarkı ve sarışın bir kadın yarışmacı yollarız umarım ders alsınlar. artık tipik swedish girl zamanıYa düşün işte İsveç'te yaşayan birisi bile beğenmiyorsa diğer ülkelerden nasıl oy alsın o şarkıcı şey pardon şarkı
Tamamdır İtalya ile Birlikte Finlandiya'yı da aldım listeye
İşte bizim beklediğimiz İsveç tam olarak oSeneye bambaşka şarkı ve sarışın bir kadın yarışmacı yollarız umarım ders alsınlar. artık tipik swedish girl zamanı
Ya tahminimce siyahi yorumcular yollayarak 'rasist bir ülke değiliz, yabancı düşmanlığı yok herkes eşit' imajı vermek istiyorlar ama yeter bu kaçıncı olduİşte bizim beklediğimiz İsveç tam olarak o
Of o durum sinema dünyasında da çok karşımıza çıkıyor. Gerçekten sıktı artık yani yeterYa tahminimce siyahi yorumcular yollayarak 'rasist bir ülke değiliz, yabancı düşmanlığı yok herkes eşit' imajı vermek istiyorlar ama yeter bu kaçıncı oldu